|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Eleva de 15 ani de la Colegiul Silvic Ramnicu Valcea, cercetată penal după ce ar fi agresat o colegă de clasă 

tras_de_par_18640700

O elevă de 15 ani de la un liceu din Râmnicu Vâlcea este cercetată penal pentru lovire sau alte violenţe după ce a agresat o colegă de clasă, a precizat luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de poliţiei Judeţean (IPJ) Vâlcea, Sandra Bălteanu, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au fost sesizaţi în acest caz de directorul Colegiului de Silvicultură şi Protecţia Mediului din Râmnicu Vâlcea, şcoala unde învaţă cele două fete, pe reţele de socializare circulând şi un clip cu conflictul acestora.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, după orele de curs, în apropierea liceului, eleva agresoare fiind identificată a doua zi de către cei din conducerea şcolii care au decis să-i scadă nota la purtare.

„Sunt două eleve în clasa a IX-a. S-au certat în timpul orelor, nu dintr-un motiv serios, iar după terminarea cursurilor s-au aşteptat şi s-au luat la bătaie. În Consiliul profesoral s-a decis ca elevei care şi-a lovit colega să-i fie scăzută nota la purtare, la 7 deocamdată, pentru că, dacă nu îşi schimbă comportamentul, poate să primească o notă şi mai mică. Tânăra este venită la şcoala noastră în acest an şcolar de la Şcoala Salcia, judeţul Teleorman, şi provine dintr-o familie dezorganizată – locuieşte, din câte am înţeles, cu prietenul mamei care este plecată la muncă în străinătate. Cealaltă elevă este din Râmnicu Vâlcea şi nu a fost lovită foarte rău. Din câte mi-a spus ea, a tras-o de păr şi a încercat să o lovească cu piciorul, dar nu a reuşit’, a precizat, pentru AGERPRES, directorul Colegiului de Silvicultură şi Protecţia Mediului, Gabriela Staicu.

Imaginile în care apar cele două fete bătându-se au fost şterse de pe reţelele de socializare, însă poliţiştii continuă ancheta în acest caz, la final urmând să stabilească şi măsurile ce trebuie luate în cazul elevei agresive.

One Response to Eleva de 15 ani de la Colegiul Silvic Ramnicu Valcea, cercetată penal după ce ar fi agresat o colegă de clasă

  1. Laurian C.

    Santiunea aplicata este ca o frectie la piciorul de lemn.
    De ce nu verifica nimeni faptul ca tinara locuieste cu un barbat care nu-i este nimic , poate concubin. La felul in care se pastoreste astazi invatamintul din aceasta tara sigur vom avea preponderenti analfabeti functionali asa cum spune un violator al limbii romane , intimplator locatar la Cotroceni.
    Tovarasi si tovarase , luati taurul de coarne acum cit se mai poate. Dupa cum actionati asa veti ramine in Istoria invatamintului valcean. Cu huoooo sau poate cu, bravo lor. Ce alegeti?

     

Leave a Response