|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

CAS Valcea: Nu exista nici cel mai mic risc ca spitalele publice din judet sa ramana fara bani de salarii sau fara bani de utilitati 

Alin_Voiculet_CAS1

COMUNICAT DE PRESA

         Casa de Asigurari de Sanatate Valcea va aduce la cunostinta faptul ca, pentru decontarea serviciilor medicale spitalicesti prestate de catre unitatile sanitare cu paturi (spitale publice), aflate in relatie contractuala cu CAS Valcea, detine fondurile necesare asigurarii bunei functionari a acestora, inclusiv pentru plata drepturilor salariale ale personalului.

In urma  rectificarii bugetare in domeniul sanatatii, Casa Judeţeana de Asigurări de Sănătate Valcea a obtinut o suplimentare  de fonduri pentru finantarea spitalelor publice din judet.

Astfel, marti 13 noiembrie 2018, la sediul CAS Valcea au fost invitati reprezentantii unitatilor sanitare pentru semnarea actelor aditionale prin care se asigura finantarea serviciilor medicale in luna noiembrie 2018.

Repartizarea banilor a fost făcută în urma unei analize amanuntite a cheltuielilor fiecărui spital, deoarece acestea difera in principal in functie de tipul de spital si de numarul de angajati.

Prin semnarea actelor aditionale sunt asigurate sursele financiare pentru acoperirea cheltuielilor, inclusiv a celor de natura salariala.

Urmeaza ca in cursul lunii decembrie sa se semneze noile acte aditionale aferente ultimei luni din acest an, astfel incat, nu exista nici cel mai mic risc ca spitalele publice din judet sa ramana fara bani de salarii sau fara bani de utilitati pana la sfarsitul anului 2018.

Foto: Alin Voiculet, director general CAS Valcea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Response