|duminică, septembrie 29, 2024
  • Follow Us!

O sărbătoare de succes la Măldăreşti 

O sărbătoare de succes la Măldăreşti

Sâmbătă 1 decembrie în com. Măldăreşti a fost o mare sărbătoare. Odată cu Ziua Naţională a avut loc a IV-a ediţia a Zilei Com.

Măldăreşti care a concis cu 503 ani de atestare documentară a localităţii.

Primarul Ionel Dragu (foto) împreună cu echipa sa au reuşit să aducă multă bucurie participanţilor, premiind cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie; fiecare astfel de familie a primit câte 200 lei şi o diplomă din partea Primăriei.

La programul artistic care a urmat au participat formaţiile „Mândrele“ din Prundeni şi „Haiducii“ din Amărăşti. Sărbătoarea a continuat cu Alina Popa, Etno, Dance- Symbol, muzică Dance- Game Over, Ela şi Vlad- dans sportiv şi formaţia Esenza cu Giulia.

Evenimentul a culminat cu un superb foc de artificii.
Primarul Ionel Dragu a fost decorat de Preşedintele României- Traian Băsescu în primăvara acestui an cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios“ în grad de Cavaler.

Această decoraţie s-a acordat pentru serviciile excepţionale aduse statului şi poporului român şi pentru merite deosebite în activitatea de administraţie publică locală. Primarul din Măldăreşti a fost un catalizator pentru localităţile din jur, a fost întotdeauna în contact cu organismele nonguvernamentale, este membru al F.A.L.R.; este vicepreşedintele Asociaţiilor Comunelor din România şi reprezintă regiunea de dezvoltare S-E Oltenia.

Este vicepreşedintele celor patru judeţe: Vâlcea, Olt, Dolj, Gorj şi Mehedinţi- are peste 10 ani de activitate în această Asociaţie. De curân a fost în Germania pentru a participa la o demonstraţie de construire de drumuri neconvenţionale, care sunt deosebite de cele clasice având un cost de peste 40% mai mic.

Primarul s-a gândit ca în cel mai scurt timp să înceapă construcţia de astfel de drumuri începând cu zonele de tarla; vrea să salveze comuna de noroaie şi gropi racordându-se la cea mai modernă tehnologia în materie de execuţie de drumuri.

Alte titluri din editia curenta:

Familia Boromiz, cea mai mare avere din Vâlcea
Crinu Popescu nu şi-a achitat de doi ani factur…
Ion Nicolae îşi bate joc de râmniceni
OLTCHIM vinde prin licitaţie societăţile agroal…
Ocnele – de aproape o lună fără apă
A început cea mai importantă competiţie handbal..
.
Când orgoliul se transformă în paranoia…
Sparle si SoparleConsiliul Judeţean nu a acoperit ilegalităţile …
Dorel Jurcan trebuie să-şi dea demisia din func…
Gutău organizează bal pentru bogaţii judeţului
Certificatul de amânare de la plată a TVA
Tăieri ilegale de lemn la Câineni şi Vaideeni
Minora dispărută din Racoviţa, găsită la mănăstire
Portret de consilier judeţean Viorel Barbu

Leave a Response