|duminică, septembrie 29, 2024
  • Follow Us!

Anuţa Handolescu, trimisă la…ascuţit de creioane 

Prefectura a revenit la normalitate

Anuţa Handolescu, trimisă la…ascuţit de creioane

 După controlul dispus de guvern la instituţiile descentralizate din subordinea Prefecturii Vâlcea s-a luat decizia ca prefectul de Vâlcea, Anuţa Handolescu să fie demisă din funcţia de prefect şi înlocuită cu Radu Renga, fost subprefect. De acum înainte, Anuţa Handolescu, penultimul prefect (fost) PD din Vâlcea va fi subprefect.

Radu Renga (fost PNL) a fost numit în locul Anuţei Handolescu şi a spus că preferă să nu facă nici un comentariu pe marginea acestei rocade până când decizia nu va fi publicată în Monitorul Oficial.

Scaun fierbinte, cadou de Moş Nicolae Fostul subprefect Renga a primit astfel un cadou special de Moş Nicolae, după o jumătate de an de ameninţări liberale.

După ce a primit vestea, Anuţa Handolescu a convocat o şedinţă internă, pentru anunţarea celor întâmplate. „Am vrut ca angajaţii să afle de la mine, nu din presă. Mie îmi convine de minune această schimbare, făcută pe ultima sută de metri, îmi dă posibilitatea să mă victimizez puţin, plus că anul acesta s-a anunţat o iarnă catastrofală.

Singurul lucru pe care-l regret e că nu am fost schimbată mai devreme cu o săptămână, deoarece voiam să plec la părinţi, la Baia Mare. Oricum, ministrul m-a consolat, spunându-mi că sunt unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi prefecţi din ţară şi dă al dracului de bine la imagine să fii schimbat politic” – a spus fostul prefect.

În schimb, pe umerii noului prefect, Radui Renga cade acum organizarea alegerilor, motiv care, conform gurilor rele ar fi fost cel principal pentru schimbarea din funcţie a Anuţei Handolescu.

Numirea oficială a lui Radu Renga va avea loc luni, 10 decembrie, în prezenţa ministrului Administraţiei şi Internelor. „Este Ultimul lucru pe care mi-l doresc în condiţiile actuale” – a spus Radu Renga.

Schimbarea – întârziată de drame

Motivul oficial invocat pentru schimbarea prefectului a fost cel al … mobilităţii. De altfel, schimbarea prefectului este vehiculată în Vâlcea de câteva luni, dar acestea au fost probabil întârziate de situaţiile extreme cu care s-a confruntat judeţul în ultimele luni. „Neschimbarea mea din funcţie, în valul demiterilor din vară s-a datorat în primul rând situaţiilor de urgenţă din Vâlcea, cum a fost cel de la Combinatul Chimic Oltchim sau accidentul aviatic de lângă Vaideeni.

Oricum, atunci când m-a sunat ministrul Victor Paul Dobre să-mi dea vestea i-am spus că mi-a luat o piatră de pe inimă" – a spus fostul prefect. În aceste condiţii, este puţin probabil ca Anuţa Handolescu să conteste decizia.

(Actualitate) În absenţa concurenţei, URBAN majorează tarifel…
(Impact) Judecătorul vâlcean, Gheorghe Cerbeanu, ar pute…
(Administratie) Ion Tudor, preşedintele PSD Râmnicu Vâlcea
(Actualitate) Funcţionarii de la BANC POST, corijenţi la mani…
(Impact) Doctorul ginecolog Marian Stoica investeşte în …
(Administratie) Anuţa Handolescu, trimisă la…ascuţit de c…
(Sparle si soparle) Sparle si soparle
(Fapt divers) Vâlcea şi Argeş îşi dispută supremaţia infracţi…
(Fapt divers) Contrabandă cu ţigări la Vâlcea
(Actualitate) Olimpicii – premiaţi la Balul Primăriei
(Announcements) Mare agitată, politica românească
(Actualitate) Academia bunicilor
(Fapt divers) Depozitul de proiectile – distrus într-o …
(Actualitate) Analize gratuite pentru diabetici
(Finante) În atenţia contribuabililor persoane fizice!

Leave a Response