|duminică, septembrie 29, 2024
  • Follow Us!

1100 de nunti de aur, sãrbãtorite la Primãria Râmnicului 

Cadouri de Crãciun pentru copiii orfani

1100 de nunti de aur, sãrbãtorite la Primãria Râmnicului

Sezonul de colindãtori la primãrie a fost deschis în acest an de copii de la Grãdinita Nord 1 si de cei de la ªcoala Waldorf. Primii colindãtori din 2007 au umplut holul central al sediului administratiei locale cu acordurile colindelor traditionale românesti, fiind primiti de primarul Mircia Gutãu si de o mare parte din functionarii publici. Primãria le-a oferit micilor oaspeti, evident prin intermediul Mosului Crãciun, pachete cu daruri constând în dulciuri si rãcoritoare.

În cursul zilei de marti, delegati din partea primãriei municipiului, însotiti de Mos Crãciun, au vizitat cinci centre de plasament sau recuperare pentru copii din Nord, Ostroveni si cartierul CPL, unde au împãrtit peste 300 de cadouri pentru cei mici. În semn de multumire, gazdele au prezentat momente artistice pregãtite din vreme, spre încântarea reprezentantilor municipalitãtii. În zilele urmãtoare, toti copiii de la toate grãdinitele cu program normal sau prelungit din Râmnic vor primi cadouri din partea primãriei, numãrul total al pachetelor cu dulciuri, bãuturi rãcoritoare si portocale ce vor fi date cu ocazia acestor sãrbãtori depãsind cifra de sase mii.

În acelasi context al sãrbãtorilor Nasterii Domnului, miercuri, 19 decembrie, primarul Mircia Gutãu a fost prezent la sediul Societãtii Nationale Independente a Handicapatilor din România – filiala Vâlcea, unde a adus pachete cu alimente pentru membrii acestei structuri. Împreunã cu Dumitru Zamfira, presedintele SNIHR-Vâlcea, seful Executivului local a împãrtit peste 100 de pachete celor prezenti la sediul din zona Nord al societãtii. Fiecare pachet cu alimente a constat în zahãr, fãinã, ulei, salam de varã, carne tocatã, bãuturi rãcoritoare si portocale.

1100 de nunti de aur, sãrbãtorite la Primãria Râmnicului

Marti dimineata, la Primãria municipiului, 19 cupluri de râmniceni au fost felicitate cu ocazia aniversãrii Nuntii de Aur. Într-un cadru festiv, cuplurilor sãrbãtorite – care ridicã la 113 numãrul familiilor din municipiu ce au trecut, cu aceeasi ocazie, pragul primãriei în anul 2007 – li s-a înmânat Diploma de Fidelitate, au ciocnit o cupã de sampanie si au primit din partea administratiei locale suma de 500 lei, la care, datã fiind perioada sãrbãtorilor de iarnã, s-a adãugat si câte un pachet cu daruri din partea lui Mos Crãciun. De la începutul acestei traditii, în urmã cu 8 ani, si pânã în prezent, la primãrie au fost sãrbãtorite 1100 de cupluri cu ocazia împlinirii a 50 de ani de cãsnicie.

Leave a Response