|duminică, septembrie 29, 2024
  • Follow Us!

Primarul Dobre din Dăeşti nu vrea discoteci 

Primarul Dobre din Dăeşti nu vrea discoteci

De fapt edilul actual, aflat în scădere permanentă în sondajele comunei limitrofe Râmnicului, nu vrea distracţie pentru tinerii din comună. El a închis recent discoteca din Fedeleşoiu ce funcţiona în Căminul Cultural. În Dăeşti nu au loc hore, nu au loc spectacole, nu este o mare sărbătoare a comunei ca în alte părţi. Pentru tineri distracţia din Discotecă era o posibilitate de ieşire din monotonie.

Un investitor privat a investit peste 500 de milioane d e lei în amenajarea Căminului Cultural. Iar acum Ion Dobre, invidios pe ascensiunea principalului său adversar, nu vrea să elibereze autorizaţia de funcţionare a localului de frică că tineri îl vor alege pe George Popolan. Iată ce ne-a declarat candidatul liberal:

„ Îl înţeleg că este disperat, omul acesta nu ştie să facă nimic decât promisiuni. Lumea însă s-a săturat de minciunile lui. Voi organiza o discotecă în aer liber, poate chiar în curtea casei mele că doar nu o să îmi interzică primarul. Dacă este nevoie îi urc pe tineri într-un autocar şi merg cu ei la distracţie în Râmnic. Asta până în iunie pentru că după alegeri , în calitate de primar, voi face tot posibilul ca în fiecare sat să fie locuri de agrement şi distracţie pentru tineret!”

Leave a Response