|duminică, septembrie 29, 2024
  • Follow Us!

Poliţistul Chituc a intrat în campanie electorală 

Poliţistul Chituc a intrat în campanie electorală

Exact ca acum patru ani şeful de post Micea Chituc din Păuşeşti Măglaşi face campanie electorală. De data aceasta pentru candidatul PC, fost secretar al primăriei. Toată ziua Chituc umblă prin comună şi îi bate pe oameni la cap să-l voteze pe Dediu, cel care a dat plasă liberalilor şi a acceptat oferta lui Buşe. Poliţistul Chituc are cele mai mari relaţii pe care le-am văzut în viaţa mea la un fost tablagiu.

Individ controversat care a fost implicat anul acesta într-un incident rutier în timp ce transporta un individ reţinut ilegal de pe teritoriul comunei vecine, deseori conducând după consumarea de băuturi alcoolice, partizan al unor hoţi celebri din comună, braconier recunoscut în mai multe comune ( am propus poliţiei aducerea de martori care să de pună mărturie pentru actele sale de braconaj) poliţistul Chituc se implică periodic în campaniile electorale pentru a sprijini primari care să-i permită comportamentul despotic.

Chituc are relaţii mari în procuratură, în diferite partide, în rândul şefilor din Poliţie. Şeful IGP Vâlcea a dispus mutarea sa temporară pe perioada campaniei, sau cel puţin aşa ne-a promis : „ Nu mă voi muta din Păuşeşti, de aici ies la pensie. Marin a fost cu într-un mic concediu cu prietenii mei” se lăuda Chituc recent. Se pare că într-adevăr de 1 Mai şeful Poliţiei a petrecut câteva zile cu un fin sau naş a buclucaşului braconier din Poliţia vâlceană.

Poliţie care a făcut în cazul Chituc o anchetă internă de mântuială menită mai mult să îl spele. Acesta putea să fie exmatriculat din Poliţie de mai multe ori. De exemplu acum doi ani când l-a reţinut ilegal pe un individ (Botescu) căruia i-a pus cătuşele fără a avea mandat şi l-a transportat la sediul Poliţiei Judeţene doar pentru că-l bănuia de comiterea unei fapte ilegale. Ulterior Chituc a depistat adevăraţii făptaşi dar ia acoperit. Aceştia erau ţigani. Şi nu erau singurii pe care Chituc ia ajutat să scape de-a lungul carierei sale.

Leave a Response