|duminică, septembrie 29, 2024
  • Follow Us!

Sparle si Soparle 

Sparle si Soparle

– Petre mizerabilul a făcut din nou o măgărie. A trunchiat un material apărut într-un cotidian central. A luat din el numai punctele slabe ale lui Bogdan Pistol şi l-a prezentat pe acestea ca pe un mare adevăr dar a uitat să publice şi punctele tari ale candidatului liberal. Petre păi prietenii tăi au făcut toţi afaceri cu statul, la preţuri mult mai mari pentru că mulţi din ei trebuiau să-i dea şi ţie. Bani albi, bani negri!

– Fostul primar ţărănist, Sorin Zamfirescu este scenaristul unui clip electoral pentru candidaţi PDL. Nu ne vine să credem că democraţii s-au lăsat pe mâna imaginaţiei desuete a celui care a umplut Râmnicul cu false opere de artă din tablă sudată!

– Gheorghe Ciucă, inspectorul şef de la Inspectoratul Şcolar se încăpăţânează să spere că va câştiga primăria din Olăneşti. Dascăl remarcabil, bun manager şcolar, omul vrea să ajungă primar doar din ambiţie. Să demonstreze că a pierdut nedrept alegerile acum patru ani. Aşa este le-a pierdut nedrept dar anul acesta ar fi drept să le piardă din nou. A demonstrat că este un bun manager şcolar dar nu ştim dacă va fi şi un bun primar!

– Cei mai slabi jurnalişti din Vâlcea se chinuiesc de zor „ să-i spele” pe bani puţini pe controversaţii candidaţi ai PSD. Despre huligan şi refulările lui jurnalistice ( mai nou îi atacă pe edili de marcă într-un supliment cu nume furat de la altă publicaţie) nu mai spunem nimic. Unele hepatite se vindecă greu iar altele… niciodată!

– În Stoileşti mai mulţi candidaţi la consiliu ai PSD miros. A Toluen. Suntem pe urmele celor daţi afară din unităţi prestigioase vâlcene pentru că erau hoţi. Acum sunt prietenii profesorului Ionescu. Profesor care vrea să moară în primărie deşi nu se pricepe la nimic !

Leave a Response