|duminică, septembrie 29, 2024
  • Follow Us!

Mincinoşi şi farisei: Cîlea şi Gigi Matei 

Mincinoşi şi farisei: Cîlea şi Gigi Matei

Nicu Trandafir

 Cei doi candidaţi social democraţi, care vor transforma PSD Vâlcea într-o organizaţie de învinşi continuă să se facă de râs. Ion Câlea aleargă ca un disperat prin comune, în timpul serviciului şi cu maşina Consiliului Judeţean al cărui preşedinte se visează şi prezintă realizările Guvernului Tăriceanu ca şi cum ar fi ale sale.

Liderul social-democrat a fost deja taxat de cetăţeni din Ştefăneşti, Ioneşti şi Cernişoara, care l-au huiduit. Aghiotantul lui Câlea, boierul negru de răutate şi roşu ca fostul carnet de pecerist pe care-l ţine ascuns acasă, pe numele lui de oportunist Dumitru Persu, a făcut campanie electorală în curtea unei biserici din Costeşti cu ocazia unei sărbători sfinte. Lumea aproape a vrut să îl linşeze când l-a vorbit d e rău pe edilul care a făcut atâta bine comunei şi le-a cerut oamenilor schimbarea primarului. Cei doi sunt cunoscuţi de toată presa locală iar în ultima vreme nu-i mai susţine mediatic decât o fiţuică de cartier şi un cotidian care ar fi dat demult faliment dacă nu era subvenţionat din banii plătiţi de vâlceni pentru salubritate.

Culmea este că acest Câlea a reuşit să manipuleze un ziarist sportiv transformat peste noapte în reporter electoral în asemenea hal încât acesta a minţit grosolan publicând un material exact pe invers despre întâlnirea de la Ştefăneşti. Colegii de la televiziunea Vâlcea 1 ne-au pus la dispoziţie caseta filmată pe care se vede clar cum Ion Câlea este acela alungat şi huiduit de oameni şi nu deputatul Emilian Frâncu primit peste tot cu braţele deschise. Celor doi sexagenari pesedişti li s-a alăturat caricatura de candidat la primăria Râmnicului, Ion, strigat Gigi, Matei.

Un individ care se preface profund religios, dar care habar nu are de obiceiurile ortodoxe. Ce să mai vorbim de cele creştine în întregime! Gigi Matei este candidatul cu cel mai subţire CV trimis de PSD vreodată în lupta pentru un municipiu. Este de fapt soţul soţiei sale cu salariu minim pe cartea de muncă pentru a limita cuantumul unei pensii alimentare ce o are de plătit în urma unei relaţii extraconjugale. Controversat, gol şi pe dinăuntru şi pe dinafară, Gigi aleargă să-şi facă un clip electoral. Vai de capul celui care trebuie să îi scrie scenariul. Vai de capul membrilor vechi din PSD, care chiar nu pot vota acest trio mincinos, prefăcut şi oportunist!

Leave a Response