|duminică, septembrie 29, 2024
  • Follow Us!

Accident rutier grav la Călimăneşti 

Accident rutier grav la Călimăneşti

 În data de 7 mai a.c. în jurul orei 8.15, Eugen Orban, de 40 ani, din comuna Poeni, judeţul Cluj, a condus un autotractor marca Renault, la care era ataşată o semiremorcă, pe D.N. 7, în afara localităţii Călimăneşti, din direcţia Sibiu către Rm. Vâlcea, iar la km. 202+ 600, într-o curbă periculoasă la dreapta nu a adaptat viteza, răsturnându-se şi lovindu-se de parapetul din partea stângă a drumului, în sensul său de mers.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto al autotractorului, care a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul “politraumatism prin accident rutier, traumatism toracic cu fracturi costale multiple, pneumotorax, emfizem subcutanat, TCC cu plăgi tăiate regiunea parietală, plăgi escoriate profunde regiunea lombară, plăgi tăiate braţ şi antebraţ stâng”.

Conducătorul auto nu purta centura de siguranţă. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Traficul a fost blocat total circa 3 ore.

Leave a Response