|duminică, septembrie 29, 2024
  • Follow Us!

Cerşetori amendaţi de poliţie 

Cerşetori amendaţi de poliţie

 Poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu agenţii din cadrul Compartimentului de Siguranţă Publică au organizat o acţiune pentru identificarea cerşetorilor şi spălătorilor de parbrize care, datorită atitudinii necorespunzătoare pe care o au, produc indignarea cetăţenilor şi creează un sentiment de insecuritate.

„În urma acestei acţiuni şase cerşetori au fost amendaţi, iar alţi doi au fost au fost descoperiţi că atrăgeau alte persoane în vederea practicării de raporturi sexuale pentru a obţine foloase materiale. A trebuit să sancţionăm şi un părinte pentru că nu a avut grijă ca proprii minori să nu practice cerşitul sau vagabondajul”, a declarat subinspectorul Diana Smărăndoiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.

Valoarea amenzilor aplicate de poliţiştii vâlceni se ridică la suma de 1.650 de lei. De asemenea, s-a constatat ca majoritatea persoanelor identificate şi sancţionate cu ocazia acţiunii organizate au mai fost amendate şi cu alte ocazii.

Leave a Response