|duminică, septembrie 29, 2024
  • Follow Us!

Ştiri electorale 

Ştiri electorale

Milcoiu – Profanatorii de banere au fost depistaţi

În urma sesizării făcute de mai mulţi candidaţi din comuna Milcoiu şi ca urmare a articolului publicat de ziarul nostru în ediţia trecută, în care solicitam pedepsirea infractorilor care distrug banere electorale, Poliţia din comuna Milcoiu a reuşit să depisteze un astfel de derbedeu. Agentul şef principal Gheorghe Dumitru, şeful postului de Poliţie din Milcoiu, a sancţionat contravenţional, conform Legii 67/2004, pe numitul Cătălin Constantin Crangă (facsimil). Acesta a murdărit banerul de propagandă electorală al candidatului PDL scriind cu spray cu vopsea obscenităţi în dreptul fotografiei candidatului la funcţia de primar şi a senatorului Dorel Jurcan. Interesant este că cel prins de poliţie este membru al PNG, ocupând poziţia a doua pe lista de candidaţi la consiliul local.

Runcu – Lansarea PNG a fost un chef în familie

Sâmbătă seara organizaţia locală din comuna Runcu a PNG a invitat populaţia să participe la lansarea candidatului  la funcţia de primar. Evenimentul care trebuia să aibă loc la Căminul Cultural la ora 19.00 s-a transformat într-un eşec. La ora 20.15 în faţa Căminului se aflau cel mult 20 de persoane, majoritatea membrii de familie ai candidatului. Simpatizanţii primăriţei Maria Dina îşi beau berea şi sucul pe o terasă aflată în apropiere. Nici mirosul micilor nu i-a atras pe cetăţenii care doresc să continue cu actualul primar.

Dăeşti – Primarul Ion Dobre a intrat în vrie

Ion Dobre, cel mai inutil primar a PSD din Vâlcea, continuă să arunce cu noroi în contracandidatul său George Popolan răspândind pe posturile de televiziune şi prin puţinele fiţuici care-l susţin fel de fel de zvonuri mincinoase. Actualul edil mai are doar câteva zile de stat pe scaunul de primar de care se agaţă cu nonşalanţă şi mult tupeu. Pe lista sa de consilieri se află mai multe persoane care mănâncă banii statului degeaba prin consiliu de ani buni în loc să stea la pensie.

Orleşti – Liberalii vor obţine victoria cu 84%

Ultimele sondaje de opinie arată că primarul în funcţie Constantin Cârstina va câştiga alegerile din primul tur de scrutin cu 84% din numărul total d e voturi exprimate. PNL va obţine cel puţin 10 mandate de consilieri locali cea ce înseamnă că şi postul de viceprimar va fi tot al liberalilor.

Popeşti – Premierul Tăriceanu îl sprijină pe primarul Şerban

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a vizitat noul sediu al primăriei din Popeşti şi a promis primarului Constantin Şerban sprijin guvernamental pentru asfaltarea drumului numit de localnici „Drumul lui Cuza”. În Popeşti actuala administraţie a acordat o atenţie deosebită şcolilor, grădiniţelor, familiilor cu situaţie financiară grea, tineretului. Teoretic Constantin Şerban ar trebui să obţină duminică un nou mandat fără a mai fi nevoie să fie cheltuite 400 de milioane pentru un al doilea tur de scrutin.

Bujoreni  – Primarul Minciună vrea să câştige alegerile cu voturile rudarilor

Primarul Alexandru Roşu este sprijinit în continuare de  rudari pe care i-a minţit ani în şir. Aceştia îl votează de frică că un nou primar va lua măsuri împotriva lor. Rudarii au casele construite fără autorizaţii de construcţie şi pe terenurile primăriei sau ale altor persoane. Oricum construcţiile nu mai pot fi demolate de nimeni pentru că au trecut mai mult de doi ani de când au fost construite şi în acest timp nu a depus nimeni reclamaţie împotriva lor.

Primarul Roşu este ajutat în campanie de poliţiştii locali, care sunt interesaţi ca edilul controversat, care a dat autorizaţii ilegale şi a falsificat şi acte publice (aşa cum am demonstrat anul trecut în cazul ROVIMET- CRINU POPESCU – blocuri cu fosă septică). În ultimele zile pe primar îl ajută fel de fel de firme de construcţie cu care primăria nu are nici un contract. Cum vor fi plătite aceste lucrări, de către cine şi când ? Consilierii locali nu sunt informaţi, mai ales cei liberali. Mai menţionăm că în timp ce pe lista de candidaţi ai PNL se află numai intelectuali şi buni gospodari din comună pe cea a PSD se află bolnavi mintal, sexagenari, oameni cu 4-8 clase şi iubitori ai alcoolului.

Stoileşti- Hoţi şi morţi pe listele de candidaţi ai PSD

Comuna cu cele mai nenorocite drumuri din judeţ şi cel mai incapabil primar ( Traian Ionescu – PSD) se confruntă la aceste alegeri cu o situaţie ieşită din comun. PSD va pierde alegerile în Stoileşti pentru că nu mai poate fura voturi aşa cum a făcut în urmă cu patru ani. Cu toate acestea actualul primar, ce ar fi trebuit să fie demult la pensie se agaţă de putere cu orice preţ. Disperat şi în criză de oameni a pus pe lista pentru consiliul local o persoană decedată anul trecut, mai mulţi urmăriţi penal şi chiar şi persoane ce au suferit condamnări pentru furt.

Leave a Response