|luni, septembrie 30, 2024
  • Follow Us!

Ciudăţenii la audienţele viceprimarului Veţeleanu 

Ciudăţenii la audienţele viceprimarului Veţeleanu

Un râmnicean şi-a montat „turbină“ în apartament

Peste 20 de persoane s-au prezentat la audienţele acordate miercurea trecută de viceprimarul Eusebiu Veţeleanu, problemele sesizate de aceştia fiind dintre cele mai diverse. Astfel, administratorul unui bloc de pe strada Mihai Viteazu a sesizat că unul din locatarii imobilului şi-a montat turbina şi scurgerea aferente instalaţiei de aer condiţionat din apartamentul său nicăieri altundeva decât în casa scării.

Un alt cetăţean a cerut să se limiteze numărul de autovehicule pe care un proprietar le poate lăsa în parcarea aferentă blocului în care locuieşte. În fine, un locuitor al străzii Lespezi a solicitat scoaterea limitatorului de viteză amplasat în dreptul gospodăriei sale, deşi acest limitator a fost montat de către municipalitate tocmai la solicitarea unor locuitori din zonă.

Printre altele, s-a mai reţinut spre analiză asfaltarea unei parcări din zona Şcolii Generale nr. 2 din Traian, pe strada Nicolae Epure, iar o persoană care locuieşte pe strada Toamnei a fost informată că lucrările la reţeaua de alimentare cu apă de pe această arteră de circulaţie sunt prevăzute pentru acest an.

Leave a Response