|marți, octombrie 1, 2024
  • Follow Us!

Staţiunea Băile Govora va avea un stadion modern 

Datorită unui investitor serios

Staţiunea Băile Govora va avea un stadion modern

Staţiunea Băile Govora este recunoscută pentru aerul extrem de curat. Este o zonă care în mod normal ar trebui să fie asaltată de loturi de gimnastică, de echipe de fotbal, baschet, handbal dar şi de alţi sportivi. Govora a atras mereu echipe de fotbal. Acestea se antrenau însă mai mult fizic prin pădurile din jur şi se refăceau. De jocuri nu putea fi vorba pentru că stadionul din localitate a ajuns de mulţi ani în paragină. De peste 20 de ani nu s-a făcut nicio lucrare de întreţinere aici.

Un fel de groapă de gunoi, cu  clădiri dărăpânate, cu o tribună mică fără scaune, cu betonul mâncat, cu bălării pe un gazon în valuri, fără vestiare, fără duşuri. Deci în absenţa acestor condiţii echipele care au neaparat nevoie de jocuri de pregătire sau de antrenamente pe teren nu veneau deloc în Govora iar celelalte stăteau foarte puţine zile. Situaţia pare a se schimba în acest an. Consiliul Local şi primarul Mihai Mateescu au avut inspiraţia dar şi norocul de a găsi un investitor serios. Concesionarea stadionului anul trecut către societatea acestuia s-a dovedit benefică.

Am vizitat oraşul acum câteva zile şi am găsit două echipe de muncitori conduse de un cunoscut arhitect din Râmnic. Gazonul se reface, la finele săptămânii tribuna va fi gata urmând a fi acoperită şi dotată cu scaune până la finele lunii iulie când va fi organizat un meci între foştii arbitrii şi foştii fotbalişti din Vâlcea. Acum de Florile Govorei micii jucători care vor participa la un turneu vor avea însă parte de condiţii bune, vestiare amenajate modern, teren tuns proaspăt şi cu gazon refăcut, porţi, bănci pentru echipele tehnice precum şi alte dotări.

Leave a Response