|duminică, septembrie 29, 2024
  • Follow Us!

Accvidente mortale, pe bandă rulantă 

Accvidente mortale, pe bandă rulantă

Săptămâna trecută au avut loc accidente rutiere pe bandă rulantă, mai multe persoane pierzându-şi viaţa în urma evenimentelor. Ultimul accident mortal s-a produs vineri, la ora 23.20, în Călimăneşti. În timp ce se afla la volanul maşinii personale pe strada 24 Ianuarie, Aurelian Vîlcu, de 65cde ani, din Călimăneşti l-a acroşat pe Ion Rizea, (62 de ani), care încerca să traverseze strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. Pietonul a murit pe loc. Tot la Călimăneşti, pe varianta ocolitoare a staţiunii s-a mai produs săptămâna trecută un accident.

În timp ce conducea un Renault, Marius Motrună (38 de ani), din Poplaca-Sibiu a efectuat un viraj fără să se asigure, neacordând prioritate unui autotir şi intrând în coliziune cu acesta. Din accident a rezultat decesul unei fetiţe de nouă ani, pasageră pe bancheta din spate, rănirea unui alt copil, de 13 ani şi a unei femei de 34 de ani. La Suteşti, două femei au murit, iar un băieţel de nouă ani a fost grav rănit tot în urma unui accident rutier.

Autorul evenimentului, Gheorghe Olaru (35 de ani),  din Frânceşti a fost şi el rănit, aflându-se în spital. Victimele, Emilia Slătineanu (38 de ani) şi Monica Bălteanu (36 de ani), din Frânceşti se urcaseră într-un camion încărcat cu grâu, deasupra încărcăturii. La un moment dat, camionul a rămas fără frâne şi s-a răsturnat, femeile fiind strivite. Surprinzător, după ce a fost lovită de un autoturism al căruişofer nu se asigurase sufficient, o femeie de 81 de ani din Băbeni a scăpat cu viaţă. Accidentul a avut loc pe strada George Coşbuc, în parcarea situată lângă autogara 1 Mai.

Leave a Response