|duminică, septembrie 29, 2024
  • Follow Us!

Sunt două sau trei tabere, în vestiar nu e linişte, nu e o atmosferă propice pentru competiţie! 

Fostul arbitru FIFA, Gheorghe Constantin, crede că în Zăvoi e criză:

„Sunt două sau trei tabere, în vestiar nu e linişte, nu e o atmosferă propice pentru competiţie!”

În ultima perioadă au apărut fel de fel de zvonuri privind o eventuală implicare a fostului arbitru FIFA Gheorghe Constantin la CS Municipal. Pentru a lămuri acest aspect, şi nu numai, Costică Vâlcea a organizat o conferinţă de presă.

Vâlceanul a recunoscut că şi-a dorit să revină în fotbal, şi a rămas plăcut surprins de faptul că a fost contactat de Cătălin Rufu (care nu e vâlcean) pentru a ocupa o funcţie de conducere la gruparea din Zăvoi. „Am asistat la mai multe runde de discuţii între domnul Rufu şi reprezentanţii Primăriei, acţionarul majoritar la CSM, dar acestea nu s-au finalizat, aşa că acum consider că e prea târziu ca eu să mai fac parte din eventuala nouă conducere a CSM-ului.

La ultima întâlnire, ambele „tabere”, atât domnul Rufu, cât şi Primăria, au venit cu câteva condiţii, dar nicio parte nu a mai lăsat din pretenţii, pentru că astfel s-ar fi ajuns la un consens, benefic pentru toată lumea”

În Zăvoi e criză

Fostul arbitru FIFA nu a „ascuns” gunoiul sub preş, recunoscând că acum în Zăvoi e criză. „În vestiar e o atmosferă tensionată, jucătorii nu ştiu ce e cu ei acolo, nimeni nu le spune cine e stăpânul, pentru ce joacă. Sunt două sau chiar trei tabere, jucătorii aud şi ei, vrând nevrând, ce se vorbeşte pe la colţuri, iar asta nu e o atmosferă propice pentru competiţie. Nu vine nimeni s-i încurajeze, să le spună ce se întâmplă”. Aşadar, concluzia generală e că deocamdată echipa e tot a Primăriei, însă executivul local pare nepăsător vizavi de situaţia acesteia.    
 
Buget de 18 miliarde

La una din discuţiile între Primărie şi Rufu s-a avansat şi o sumă care ar fi reprezentat eventualul buget al clubului. Era vorba de 18 miliarde de lei vechi (12 urmau să vină de la Rufu şi 6 de la Primărie). Nimic nu s-a concretizat, însă, şi Costică Vâlcea crede că deja e destul de târziu pentru a se vrea şi stabilirea vreunui obiectiv. „Au trecut deja 5 etape, mai sunt 12. S-ar putea ca echipa să mai piardă 5 meciuri, dar să facă 21 de puncte (dacă ar câştiga 7 partide în tur). E insuficient să vrei să te baţi acolo sus, mai ales că celelalte echipe adună şi ele puncte, nu stau pe loc”.

 

Leave a Response