|luni, mai 20, 2024
  • Follow Us!

Votaţi cu mintea! 

Votaţi cu mintea!

Duminică Vâlcea va vota pentru a alege primarii, consilierii locali, consilierii judeţeni şi preşedintele Consiliului Judeţean. Duminică Vâlcea va fi prezentată la buletinele de ştiri ca un judeţ cu mare participare la vot. Acest lucru se va datora şi partidelor politice, care au bune staff-uri de campanie electorală la noi în judeţ, dar şi datorită unei responsabilităţi deosebite a electoratului vâlcean. Tocmai datorită faptului că vâlcenii sunt oameni foarte responsabili facem apel azi pentru alegerea preşedintelui de Consiliu jJdeţean cu mintea nu cu inima.

În Vâlcea sunt membri de partid şi simpatizanţi ai unor formaţiuni care, conform tuturor sondajelor de opinie nu au candidat cu şanse la preşedenţia Consiliului Judeţean. Ne adresăm în special membrilor şi simpatizanţilor PAS, PN├×CD, PNG, PRM,PC. Trebuie să ştiţi că preşedintele Consiliului Judeţean se alege într-un singur tur de scrutin. Va obţine victoria cel care are mai multe voturi duminică.

Din Vâlcea doar doi oameni au şanse reale de a câştiga această funcţie. Unul este Ion Câlea, controversatul candidat al PSD, cel amestecat în afacerea cu porcii subvenţionaţi, cel care a ocupat funcţia d e vicepreşedinte al Consiliului Judeţean deşi încălcase legea şi obţinuse venituri la începutul mandatului din încă două surse ( pentru acelaşi motiv instanţa a decis revocarea din funcţie a vicepreşedintelui Nicolae Pătru), cel care a condus dezastruos agricultura vâlceană, cel care a luat miliarde de despăgubiri pentru aşa zise două proprietăţi din Ocnele Mari afectate de dezastru, cel care a promovat 14 candidaţi peste 60 de ani la funcţia de primar, cel care anul acesta împlineşte 64 de ani şi ar trebui să se retragă la pensie.

Celălalt este deputatul liberal Emilian Frâncu. Om care a promovat libertatea de expresie în Vâlcea, care a construit primele canale media private din judeţ, care a aus sute de miliarde în comunităţile vâlcene în ultimii ani. Deputatul Emilian Frâncu este un erudit, un prieten al oamenilor de cultură, un bun vorbitor de limbi străine, un profesionist în mai multe domenii. Emilian Frâncu a promovat valorile judeţului, a promovat o ordonanţă  (celebra ordonanţă 7) prin care mii de comunităţi din ţară au primit fonduri pentru finanţarea unor proiecte edilitare.

Emilian Frâncu are cu 14 ani mai puţin decât Ion Câlea, este un om de o energie deosebită, bun familist, un lider înnăscut, un om care va schimba radical în bine Vâlcea din poziţia de preşedinte de Consiliu Judeţean. De aceea rugăm membrii partidelor care nu au şanse să voteze la preşedenţia Consiliului Judeţean cu mintea nu cu inima. Să acorde votul lui Emilian Frâncu pentru a ajuta acest judeţ să progreseze. Să acceseze mai multe fonduri guvernamentale în următorul an, an în care Guvernul liberal Tăriceanu îl va sprijini pe Emilian Frâncu, membru marcant al Biroului Naţional al Partidului Liberal. Votaţi cu mintea!

Leave a Response