|vineri, iulie 26, 2024
  • Follow Us!

Minoră de 14 ani, dispărută de la domiciliu 

Minoră de 14 ani, dispărută de la domiciliu

O minoră de 14 ani este dată dispărută – Dacă aveţi informaţii care pot duce la găsirea acesteia nu ezitaţi să apelaţi 112 sau să anunţaţi cea mai apropiată unitate de poliţie!

Astăzi, la ora 15.30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a fost sesizat prin SNUAU 112 de către Mihaela Borcan, de 41 ani, din comuna Ioneşti, judeţul Vâlcea, cu privire la faptul că în cursul zilei, fiica sa, Maria Ramona Borcan, de 14 ani, a părăsit domiciliul, în urma unor discuţii legate de situaţia şcolară a acesteia.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, constituită din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Poliţiei de Ordine Publică, Poliţiei municipiului Drăgăşani, Poliţiei oraşului Băbeni, posturilor de poliţie învecinate, subofiţeri jandarmi şi lucrător conductor câine de urmă, fiind efectuate căutări şi scotociri în zona în care minora a fost văzută ultima dată, respectiv, malul râului Olt din zona Barajului Galicea, fără a se reuşi identificarea.

În momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată în tricou negru cu mânecă scurtă, pantaloni gri din material textil cu modele rombice, încălţată cu papuci.

Semnalmente: înălţime 1.70 – 1.79 m, greutate 50 – 59 kg, păr vopsit şuviţe, tuns până la nivelul umerilor, faţa ovală, ochi căprui, nas mijlociu cu vârful bilobat, gură mijlocie.
Căutările continuă până la clarificarea situaţiei persoanei dispărute.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această tânără sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Leave a Response