|miercuri, februarie 28, 2024
  • Follow Us!

Accident rutier grav la Copăceni 

Consumul de alcool face victime

Accident rutier grav  la Copăceni

Ieri, la ora 04.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Berbeşti au fost sesizaţi prin 112 de către Iulian D., de 43 ani, din oraşul Berbeşti, cu privire la faptul că pe DJ 676E, un autoturism a părasit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au constatat că evenimentul rutier a avut loc pe un sector de drum, deteriorat, al DJ676E Berbeşti – Copăceni, într-o curbă la stânga.

Cu această ocazie s-a stabilit identitatea celor 4 victime, acestea fiind Ion M., de 42 ani, conducătorul autoturismului, Miron P., de 35 ani, pasager în autoturism partea dreapta faţă, Daniela P., de 28 ani, pasager bancheta spate şi Constantin T., de 40 ani, toţi din localitatea Berbeşti, de asemenea pasager bancheta spate.

Victimele au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul Horezu, unde conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Horezu, rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că DJ676 E era închis circulaţiei autovehiculelor,  fiind semnalizat corespunzător, în acest sens, cu indicatoare.

Leave a Response