|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

L-am prins din nou cu minciuna pe preşedintele PSD Vâlcea! 

L-am prins din nou cu minciuna pe preşedintele PSD Vâlcea!

Ion Cîlea îşi arogă din nou merite necuvenite

• Primul Ministru Emil Boc a alocat 33 miliarde lei sistemului de sănătate vâlcean, ca urmare a multiplelor adrese transmise de conducerea PD-L Vâlcea, nicidecum datorită rugăminţilor lui Cîlea

Preşedintele PSD Vâlcea, Ion  Cîlea, recidivează în minciuni. Liderul pesedist îşi arogă din nou merite necuvenite. Cîlea a transmis marţi, 13 octombrie, presei un comunicat, prin care sugerează că datorită intervenţiilor sale Guvernul României a alocat suma de 33 miliarde lei celor opt spitale din judeţ şi Serviciului Judeţean de Urgenţă Vâlcea. Informaţia transmisă presei este adevărată doar până la un anumit punct. Într-adevăr a fost alocată respectiva sumă judeţului Vâlcea de către Guvernul României, dar nicidecum datorită lui Ion Cîlea.

Banii au venit săptămâna trecută, când Guvernul era format exclusiv din reprezentanţi ai PD-L. Primul Ministru Emil Boc a alocat o sumă importantă sistemului de sănătate vâlcean, ca urmare a multiplelor adrese transmise de conducerea PD-L Vâlcea. De altfel, reprezentanţii PD-L se arată indignaţi de „tupeul lui Cîlea“. Ni se pare mult mai credibilă această variantă, decât ceea ce susţine preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, în comunicatul său, înghiţit iarăşi pe nemestecate de presa obedientă marilor realizări „cîliene“.

Mai mult decât atât, la sfârşitul săptămânii trecute, Prefectura Vâlcea a transmis presei un comunicat de presă pe această temă, în care se arăta: „Printr-un act normativ adoptat de Guvernul Romaniei în 6 octombrie 2009, sistemului naţional de asigurări de sănătate i-a fost alocată suma de 2,8 miliarde RON (cca. 660 miloane Euro), care va permite depăşirea acestei perioade dificile. Astfel, judeţului Vâlcea, prin grija autorităţilor guvernamentale, i-au fost alocate sume suficiente care vor  asigura, până la finele acestui an, drepturile salariale curente ale angajaţilor din unităţile sanitare cu paturi  (spitale) şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.“ Aşadar, să vă fie  ruşinică domnule Cîlea! (T.P.)

 

Leave a Response