|vineri, iunie 21, 2024
  • Follow Us!

Soacra lui Mircea Geoană a obţinut ilegal un certificat de revoluţionar 

Soacra lui Mircea Geoană a obţinut ilegal un certificat de revoluţionar

Soacra lui Mircea Geoana a fost implicată într-un alt scandal, Dosarul Revolutia. Preşedintele Asociaţiei Academice de Administraţie Publică “Europa”, Bogdan Drăghici a reclamat calitatea de revolutionar a doamnei Costea, sustinand ca a obţinut ilegal un atestat medical de revolutionar si ca aceasta ar fi suferit doar  un accident banal în decembrie 1989, fără nici o legătură cu Revolutia.

„Drăghici solicită Parchetului Militar cercetarea soacrei lui Mircea Geoană, alături de fostul preşedinte, Ion Iliescu, în dosarul “Revoluţiei de la 1989″, instrumentat de procurorul militar Dan Voinea. Drăghici a spus că Margareta Costea are de ales dintre două variante. Sau recunoaşte că a falsificat certificatul de revoluţionar şi atunci trebuie să plătească pentru acest lucru, sau va fi cercetată în dosarul “Revoluţiei de la 1989″.” (Jurnalul de Botosani si Dorohoi – 23.12.2005)

Mai mult in presa se fac anumite dezvaluiri legate de asa –zisa „rana” din timpul Revolutiei a soacrei lui Geoana. In acest scandal apare chiar si numele doctorului PSD –ist , Sorin Oprescu, cel care primise directive se pare, in acordarea unui diagnostic legat de evenimentele din decembrie 1989. Rana in mod miraculos se muta dupa numai 10 ani de la genunchiul „afectat” in Revolutie la celalat genunchi. (www.hotnews.ro – 28.11.2006)

Leave a Response