|luni, februarie 6, 2023
  • Follow Us!

Șpârle și șopârle, 09.10.2013 

soparla-cu-volanas

• „Marele miting” anunțat cu surle şi trâmbiţe pentru ziua de miercuri de Cartel Alfa Vâlcea a fost de fapt… un mare fâs. Doar 50 de oameni au venit să asculte ţipetele isterice ale sindicalistului de carton Mihai Diculoiu din fața sediului Prefecturii Vâlcea, în condiţiile în care se anunțase prezența a peste 500 de persoane. Mai numeroşi erau oamenii din forţele de ordine care au fost masaţi în zonele din preajma Prefecturii decât sindicaliştii veniţi să protesteze….
• Dumitru Persu, eternul secretar executiv al PSD Vâlcea, a fost văzut marţi, la orele 17, când retrăgea sume mari de bani de la bancomatul din faţa BCR. Este dubios de unde are bolşevicul Persu „resurse” să retragă cărămizi de bani din bancomate, ştiut fiind că acesta are un salariu de circa 35 milioane de lei vechi din poziţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea?
• Mai deunăzi, Bogdan Miţaru, fiul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea din perioada 1992-2000, Anton Miţaru, a primit undă verde de la Primăria Râmnicului să-şi construiască o pensiune turistică pe strada Ostroveni, lângă Grădina Zoologică. Nu trebuie să ne îngrijorăm dacă Bogdan Miţaru va avea finanţarea de 250.000 euro pentru terminarea acestui obiectiv de investiţii, întrucât tatăl „Don Antonio” a avut grijă să pună la saltea destul „caşcaval” din perioada cât era jupân la CJ Vâlcea cât să îi ajungă pentru 12 vieţi….
• Inspectorii de la ANI ar trebui să verifice de urgenţă legalitatea angajării doamnei Daniela Voicescu la Primăria din comuna Fârtăţeşti, femeia respectivă fiind chiar… soţia primarului Nicolae Voicescu. De asemenea, ANI ar mai trebui să verifice sursele de finanţare pentru achiziţia celor patru maşini proprietate personală a primarului Voicescu, precum şi terenul forestier primit drept „donaţie” în perioada când acesta era edil şef al comunei Fârtăţeşti.
• Societatea ROXICOM din Râmnicu Vâlcea, patronată de o rudă a președintelui PNL Vâlcea, Cristian Buican, a încasat în ultimii doi ani peste 2 miliarde de lei de la Centrul Regional de Formare Profesională Vâlcea. Contractele au fost acordate prin procedura „cumpărarea directă“, adică fără licitație, fără cerere de ofertă. Și acesta nu este singura achiziție dubioasă de la CRFPA Vâlcea…
• Mai mulți liberali vâlceni își vor anunța plecarea din partid! Deja câțiva primari s-au exprimat foarte clar că doresc să părăsească PNL. Joi, 10 octombrie a.c., începând cu orele 13.00, va avea loc, la Sala de Protocol a FEDERAL Coop, Râmnicu Vâlcea (strada Carol I, nr. 1, etaj 3), evenimentul de lansare a organizației Vâlcea a Inițiativei România Liberală (IRL). Evenimentul va fi urmat de o conferință de presă. La evenimentul de lansare vor participa Vlad Moisescu, președinte al Consiliului Director al IRL, Diana Tușa, deputat și vicepreședinte al Consiliului Director al IRL, Andrei Chiliman, președinte al Consiliului Consultativ al IRL.

Leave a Response