|miercuri, februarie 28, 2024
  • Follow Us!

Annabella lansează un nou concept de magazin! 

presa_10x10


Annabella aduce clienţilor săi din Râmnicu Vâlcea, începând de vineri, 11 aprilie, ora 11.00, un nou concept de magazin: Annabella A-Z.

 

La 20 de ani de la deschiderea primului magazin, Annabella inaugureaza pentru vâlceni al 50-lea magazine, printr-un nou concept, cu o gamă deosebit de bogată de produse şi raioane specializate. Situat pe bulevardul Dem Radulescu, nr. 7, magazinul are o suprafaţă de expunere de 2000 m2 şi parcare cu o capacitate de 70 de locuri.

„Construit în doar 4 luni, noul magazin Annbella A-Z, a reprezentat pentru noi provocarea de a lucra cu firme vâlcene şi mână de lucru vâlceană. Această nouă deschidere ne dă posibilitatea să oferim, pe piaţa muncii locală, alte 70 noi locuri de muncă în cadrul Annabella. Suntem mândri că am făcut un nou pas în evoluţia retailului vâlcean şi că, şi de această dată, suntem pionieri în a aduce în Vâlcea un concept de magazin în care punem accentul pe calitate, diversitate, experienţă de cumpărare şi servicii de calitate.” , a declarat Dan Mutu, director general Annabella.

În noul magazin clienţii se vor putea bucura de o gamă largă de produse.  Raionul de legume şi fructe proaspete duce mai departe tradiţia Annabella de a oferi vâlcenilor legume şi fructe cu o excelentă calitate, in mare parte din producţia proprie.

Raionul de peşte şi fructe de mare proaspete, intregeste oferta magazinului

In zona de vanzare asistata, va asteptam cu o mare varietate de branzeturi fine, mezeluri si produse din carne proaspata.

 

 

Atmosfera îmbietoare este completată de mirosul pâinii calde din zona de patiserie, de unde clienții pot alege din varietatea de produse proaspăt scoase din cuptor. Zona de dulciuri şi cafea oferă o sortimentaţie specială de produse, aceea de confiserie cu dulciuri rafinate potrivite pentru evenimente speciale sau simple momente de răsfat.

Pentru iubitorii de vinuri, Annabella vine cu o secţiune aparte şi cu selecţii ale celor mai buni producatori, care îi vor impresiona până şi pe cei mai pretenţioşi dintre connaisseuri.

Nu lipseste nici Annabella Zilnic, marcă proprie Annabella, ce oferă o varietate de produse: de la conserve de legume şi fructe, lactate şi produse de bază, până la produse de îngrijire a casei, la cele mai bune preţuri.

„Pentru noi, Annabella A-Z reprezintă încununarea a 20 de ani de activitate săbătoriţi prin deschiderea celui de-al 50-lea magazin. Suntem fericiţi să aducem vâlcenilor o varietate mai mare de produse româneşti, peste 90 %, ducând mai departe tradiţia noastră de a contribui la creşterea economiei româneşti. Mulţumim tuturor partenerilor noştri, în majoritate vâlceni, care ne sunt alături!”, a adăugat Dan Mutu, director general Annabella.

Annabella A-Z îşi aşteaptă clienţii de Luni până Sâmbătă între orele 7:00-22:00, dar şi Duminică de la 7:00 la 19:00.

 

 

 

Despre Annabella SRL:

 

Infiinţată în anul 1994, Annabella SRL, îşi propunea să ofere clienţilor achiziţionarea unor produse de calitate la cele mai bune preţuri.
În momentul de faţă, grupul Annabella are un număr de peste 1000 angajati si 50 de marketuri si supermarketuri in judeţul Vâlcea.

 

One Response to Annabella lansează un nou concept de magazin!

  1. lontos constantin

    Felicitari patronatului Anabella un lucru bun si util oferit vilcenilor ,la mai multe astfel de realizari.

     

Leave a Response