|miercuri, februarie 28, 2024
  • Follow Us!

„ASTĂZI TU DĂRUIEŞTI!” – Râmnicu Vâlcea 2014 

000_tu_daruiesti

Clubul Rotaract Râmnicu Vâlcea Cozia organizează, în zilele de 16 şi 17 aprilie 2014, cea  de-a şaptea ediţie a campaniei în scop caritabil „ASTĂZI TU DĂRUIEŞTI!”. Acţiunea se va desfăşura în supermarket-urile DIANA şi ANNABELLA din principalele zone ale Râmnicului, între 10:00 şi 19:00.

Paştele este sărbătoarea luminii şi a bucuriei. Îi invităm pe toţi cei care îşi vor face cumpărăturile în acest week-end la supermarket-urile Annabella şi Diana din Râmnicu Vâlcea să îi ajute şi pe cei nevoiaşi să simtă căldura Paştelui, dăruindu-le produse din coşul lor de cumpărături! 

În urma celei de-a 6-a ediţii, datorită generozităţii vâlcenilor, aproape 4 tone de alimente s-au transformat în 270 de pachete de care s-au bucurat, în perioada sărbătorilor de Craciun, familii nevoiaşe din judeţul nostru”, ne-a declarat Ioana Cristescu, preşedintele Clubului Rotaract Râmnicu Vâlcea Cozia.

Supermarket-urile în care pot fi donate alimente în zilele de 16 si 17 aprilie  sunt: Diana Complex Nord, Anabella Complex Nord, Annabella Traian 24 Trepte, Annabella Romarta, Diana Poiana – Piata Mare, Anabella Hermes, Diana Hermes si Anabella Lenin Sud.

Campania “ASTĂZI TU DĂRUIEŞTI!” este o campanie de implicare socială desfăşurată de cluburile Rotaract din Districtul 2241 – România şi Republica Moldova în preajma celor mai importante sărbători ale creştinătăţii, Crăciunul şi Paştele, ea având ca scop strângerea de produse, în special alimente de bază, care să fie ulterior dăruite celor nevoiaşi.

ASTĂZI TU DĂRUIEŞTI! a fost începută în 2008 ca un proiect de club de Rotaract Bucureşti, din 2009 devenind proiect regional (Iaşi, Bucureşti, Constanţa), iar în 2010 a devenit campanie naţională, desfăşurându-se concomitent în mai mult de 15 oraşe din România, între care şi Râmnicu Vâlcea.

Leave a Response