|miercuri, februarie 28, 2024
  • Follow Us!

Zone inundate din cauza gunoiului aruncat în diguri. A fost găsită chiar o banchetă de maşină 

groapa-gunoi-2-luiza-puiu

Potrivit datelor furnizate de Primăria Râmnicu Vâlcea, în zonele ”Morilor” şi ”Troianu” din municipiu s-au produs inundaţii în prima zi de Paşte, după ce canalizarea oraşului a refulat din cauza cantităţilor mari de gunoi aruncate de cetăţeni în diguri.

Astfel, în cartierul Morilor angajaţii administraţiei publice au scos dintr-un canal de scurgere cantităţi mari de gunoi menajer, dar şi o banchetă de autoturism aruncată într-un canal şi care a blocat trecerea apei pe sub un pod.

”Nu este prima dată când s-a întâmplat aici ca podul să fie înfundat de gunoaiele pe care le aruncă locuitorii din zonă. O să trecem la nişte controale drastice pentru că nu se poate chiar aşa. Scurgerea a fost obturată în primă fază de o banchetă de maşină, de o banchetă auto. Dacă e posibil aşa ceva! Vorbim de un oraş municipiu reşedinţă de judeţ şi comportamentul este ca în junglă. Îmi pare foarte rău că o spun, în loc să ne vedem liniştiţi de sărbători toată ziua a trebuit să patrulăm între două puncte – problemă ale oraşului” , a afirmat primarul interimar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Gigi Matei.

One Response to Zone inundate din cauza gunoiului aruncat în diguri. A fost găsită chiar o banchetă de maşină

  1. ionut

    Rezolvare simpla, camere de monitorizat pe stalpi, vazuti, prinsi, puscarie minim 3 ani pentru un pet aruncat

     

Leave a Response