|miercuri, februarie 28, 2024
  • Follow Us!

Șpârle și șopârle, 28.04.2014 

soparla-cu-volanas

 

• Bomba de presă din aceste zile vine tocmai din nordul judeţului Vâlcea! În urmă cu trei săptămâni, Direcţia Antifraudă (fosta Gardă Financiară) din Bucureşti a ÎNCHIS pe termen nelimitat pârtia de schi de la Voineasa, în urma gravelor nereguli financiar-contabile descoperite aici. De fapt, zona era raiul evazioniştilor fiscali, aproape toţi comercianţii din jurul pârtiei de schi având probleme în respectarea legislaţiei finanţelor publice. De trei săptămâni, nimic şi nimeni nu mai mişcă în preajma pârtiei, în condiţiile în care acolo este încă un strat subţire de zăpadă, iar schiorii se puteau delecta uneori până la mijlocul lunii mai. Colac peste pupăză, vicepremierul Liviu Dragnea a anunţat zilele trecute la televizor că Guvernul a trimis la pârtia de schi de la Voineasa Corpul de Control care a efectuat o verificare amănunţită a tuturor lucrărilor efectuate şi că în următoarele săptămâni va publica raportul cu concluziile controlului. Suntem siguri că în urma celor două „uragane” venite din partea statului, va urma o ploaie de dosare penale!!!

• Cine nu crede că România va participa la un eventual conflict armat cu Federaţia Rusă le recomandăm să meargă… în comuna Costeşti, judeţul Vâlcea. Primarul Marius Toma Peştereanu le-a adus la cunoştinţă public localnicilor faptul că în perioada 28-30 aprilie 2014, în poligonul Văleanu, se vor executa trageri cu MUNIŢIE REALĂ.

• Domnului H. i-a intrat morcovul cu iepure cu tot în… Chiar și tanti Mița Biciclista, cu aere de mare doamnă, a intrat în fibrilații! Această „madam“ împărțea până mai ieri „dreptatea“, iar acum a trecut de partea cealaltă a baricadei justiției! Halal!

• Vineri după amiaza, Curtea de Apel Craiova a acordat un nou termen de judecată (ultimul din câte se pare) în dosarul „locurilor de joacă” în care este învinuit este fostul primar Mircia Gutău. Următorul termen este programat joi, 15 mai 2014. Martorul cheie al procurorilor va fi Maria Bușe, soția regretatului fost președinte al CJ Vâlcea, Dumitru Bușe!

• Un apel disperat pe adresa „invizibilului” Serviciu de gestionare a câinilor fără stăpân din Râmnicu Vâlcea: călătorii care urcă şi coboară din trenuri, dar şi oamenii care tranzitează gara (aflată încă în stadiu de construcţie) sunt terorizaţi de haitele de câini vagabonzi!!!

• Altădată în sera în care începea campania electorală echipele de lipitori de afişe ale liberalilor şi pesediştilor se îmbulzeau la panourile de afişaj electoral pentru a ,,prinde“ colţul din stânga sus al panourilor, considerat de specialişti cel mai vizibil pentru trecători. Panourile din Râmnic şi probabil din toată ţara sunt, la două zile după declanşarea campaniei pentru europarlamentare, goale. Lipitorii liberali şi pesedişti au şomat datorită faptului că materialele electorale se fac la nivel central iar centrul nu le-a trimis în teritoriu. Un semn clar al unui management defectuos de campanie electorală.

• Incredibil dar adevărat! Există şi indivizi care organizează chefuri, taie miei, cheamă şefii unei organizaţii judeţene la el în comună la mese pentru a ajunge…preşedinte de organizaţie comunală a PDL. S-a întmplat recent în colegiul deputatului progresist Dan Mazilu!

 

One Response to Șpârle și șopârle, 28.04.2014

  1. JUDEX

    Sunteti prea aluzivi, fratilor : „Domnul H.” vine de la „Handolescu”, nu-i asa ?
    Dar, la fel de bine, poate deriva si de la HOT …

     

Leave a Response