|joi, mai 2, 2024
  • Follow Us!

Concursul pentru ocuparea postului de director general la SC ETA SA a fost FRAUDAT! 

1508976_424810681032189_3721542258729358796_n

Oamenii semiprimarului Gigi Matei din Consiliul de Administrație de la societatea de transport public SC ETA SA, din subordinea Consiliului Local Râmnicu Vâlcea, au trântit cu NERUȘINARE concursul pentru ocuparea postului de director general. La interviul din data de 19 iunie, membrii CA au venit cu întrebările „trimise prin e-mail de la un jurist din Primărie“ (??!!) și l-au scos câștigător pe Nicolae Șovar, care părea că învățase tocmai aceste răspunsuri. Nu a contat că mai tânărul Ovidiu Popa a venit foarte pregătit la acest interviu și că a dat toate răspunsurile corecte. Politrucii pesediști au făcut ce li s-a dictat și l-au scos câștigător pe Șovar, cel care peste o lună trebuie să iasă la pensie, împlinind vârsta de 65 de ani. Acesta este viitorul SC ETA SA: un ins care mai are puțin și împlinește 70 de ani. Du-te nene și plimbă-ți nepoțeii prin parc și acordă-le o șansă și celor mai tineri! Nu vă mai săturați de funcții!

După așa-zisul interviu, cu indivizi total nepregătiți, pe post de examinatori, Ovidiu Popa a postat pe pagina personală de facebook: „Pentru transparentă transmit conducerii UAT VALCEA , in speța CL. RM VALCEA contestația formulata.Astept un răspuns pertinent si nu o făcătură ca așa zisul concurs. Una este sa susții liber ceea ce ești întrebat si alta e sa vorbești rar,pentru dictare citind răspunsurile transmise de așa zisa comisie,care făcând o paranteza nici nu era in stare sa citească întrebările pregătite de altcineva si transmise pe mail.Astept răspunsul la contestație si îmi voi susține punctul de vedere argumentat,cu probe. Aviz amatorilor!“

One Response to Concursul pentru ocuparea postului de director general la SC ETA SA a fost FRAUDAT!

  1. Dan

    Nu ne mai miram de nimic! Oricum inteleg din acest articol ca au fost totusi niste intrebari. Fata de spital unde a fost bascalie pe fata! Chiar asa, domnule Pirnau, de ce nu-i luati un interviu doamnei Saliste sa spuna ce intrebari i-a pus ” expertul” de la cartoane, Tarasenie. Va asigur ca veti ramane cu gura cascata sau poate veti constientiza ca e timpul sa plecam din tara tarasenilor oriunde in lume, noi,oamenii obisnuiti!

     

Leave a Response