|joi, mai 2, 2024
  • Follow Us!

SC APAVIL SA a continuat lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă 

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 14 – 21 august, o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

 Au fost remediate 2 avarii la reţeaua de apă pe str. Pârâul Hoţului – nr. 8D şi Matei Basarab – bl. 134.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare pe str. Aleea Olăneşti şi Digului, fiind folosiţi 6 mc de material.

Au continuat lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă PEHD D140 pe str. Al. Olăneşti pe o distanţă de 80 ml. Lucrările vor continua şi săptămâna viitoare, procedându-se şi la amenajarea terenului afectat. Pe str. Aleea Castanilor s-au înlocuit 150 ml de reţea PEHD 75

A continuat igienizarea staţiilor de pompe Feţeni, Capela, Copăcelu şi Râureni.

Au fost executate lucrări de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor în Scuarul Mircea cel Bătrân. Astfel, s-au înlocuit 80 ml ţeavă PEHD PN 10D 125 mm.

S-a procedat la înlocuirea unei vane de golire DN300 la Rezervorul Feţeni.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în           zonele Ostroveni, Colonia Nuci, Centru şi Zăvoi; s-au curăţat pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu; a fost executat un racord de canalizare şi a fost montată o gură de scurgere la bl. C11 din Ostroveni; au fost ridicate la cotă 3 cămine de canalizare pe str. Carol I; a fost asfaltată suprafaţa carosabilă în zona bl. C11 şi A38/I din Ostroveni; a fost reparată o canalizare tasată pe str. Şt. Vodă – nr. 306A; a fost reparată suprafaţa carosabilă în zona centrală la bl. G prin balastare, compactare şi turnare beton.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 47 apometre, fiind întocmite şi un număr de 10 documentaţii tehnice.

Leave a Response