|duminică, mai 19, 2024
  • Follow Us!

Șpârle și șopârle, 05.11.2015 

soparla-cu-volanas
  • Contractul de achiziţie al noului tomograf de la Spitalul Judeţean a fost semnat pe 4 august 2015. Tomograful nici până azi nu este funcţional, mai are nevoie probabil, de noi achiziţii şi interese, ocazie ce îi dă posibilitatea domnului preşedinte Păsat să-şi înfigă mâna din nou până la cot în bugetul judeţului. Haideţi domn Gică – patron şi preşedinte de instituţie publică – este sau nu funcţional tomograful, când se pot folosi locuitorii judeţului de el? Noi ştim că sunteţi mielul blând şi sugeţi la două, trei oi, pardon… puţin spus. Să-i includem şi pe cei de la Sanmed, de alţii nu vorbim acum…. Credem, la cât minţiţi şi nu numai, PNL-ul dumneavoastră şi al muicanului nu va lua nici 2% în alegeri. Vă culcaţi pe urechea că electoratul fie doarme, fie se teme.

 

  • Mai mulţi locuitori de pe strada Ştirbei Vodă din Râmnicu Vâlcea, din vecinătatea parcului Zăvoi, sunt total nemulţumiţi că, peste noapte, s-au trezit… cu un nou gard amplasat dinspre partea cu parcul. Gardul a fost ridicat de firma Europan, în cadrul proiectului european de modernizare a parcului Zăvoi, însă proprietarii pun la îndoială utilitatea gardului, având în vedere că deja existau gardurile proprii amplasate la distanţă de 1-2 metri de „noua împrejmuire”. Însă, este ceva mai grav, care a fost ignorat de proiectantul lucrării de modernizare a parcului Zăvoi: gardul a fost construit chiar pe… conducta de canalizare, de fapt vechiul Râu al Morii, care a fost acoperit cu plăci de beton prin anul 1980.

 

  • Lacheul deputatului Cristian Buican, pe numele său Florel Bădele (fost director la Direcţia Agricolă Vâlcea), îşi face „încălzirea” pentru a prelua postul de director al Camerei Agricole Vâlcea, în locul… nevestei sale, Eugenia Bădele. Instituţia este în subordinea Consiliului Judeţean, dominat de liberali, astfel că nu-i va fi greu lui Cristian Buican să-şi impună favoritul la Camera Agricolă, mai ales că doamna Bădele va ieşi la pensie la începutul anului viitor.

 

  • În atenția Inspectoratului pentru Situații de Urgență: „De ce nu-i luați la întrebări pe cei de la mall-ul Cozia, care au zidit intrările la parterul cladirii sau e nevoie să moară oameni în Cozia-Winmarkt ca să se vadă ceea ce e deja vizibil?
    Suntem ipocriți dacă aprindem lumânări și nu vrem să vedem, în centrul orașului o clădire modificată în care intră zilnic mii de oameni. Probabil că au autorizații…“ Așteptăm răspunsul!

 

Leave a Response