|duminică, aprilie 2, 2023
  • Follow Us!

Directorul Secţiei Drumuri Naţionale Vâlcea: Valea Oltului rămâne blocată parțial toată noaptea 

Valea Oltului blocata

Circulaţia pe Valea Oltului, la kilometrul 200 al DN7, la marginea localităţii Călimăneşti, va rămâne blocată toată noaptea de marţi spre miercuri, în cursul acestei seri fiind permis accesul doar pe un singur fir şi doar pentru autovehiculele care sunt staţionate în acest moment în coloană, a declarat directorul Secţiei Drumuri Naţionale Vâlcea, Lăcrămioara State.

„Versantul este foarte dificil de stabilizat, noi lucrăm de mai bine de trei ore cu opt utilaje pentru degajarea carosabilului. În acest moment folosim proiectoare pentru a reuşi să degajăm cu totul măcar un singur fir de circulaţie. Avem opt utilaje şi sperăm ca în această seară să dăm drumul la circulaţie pe un sigur fir de sens, alternativ, dar numai pentru cei care se află staţionaţi în coloană”, a afirmat reprezentantul Secţiei Drumuri Naţionale.

Aceasta a mai menţionat că deja la Veştem, în judeţul Sibiu, şi la Budeşti, în judeţul Vâlcea, au fost montate indicatoare privind rutele ocolitoare pentru conducătorii auto.

În prezent, cozile de autovehicule spre Sibiu şi spre Râmnicu Vâlcea s-au întins pe mai mult de 10 kilometri în ambele direcţii.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 18,30, circulaţia rutieră fost reluată pe un fir, alternativ în ambele sensuri, pe DN7 între Călimăneşti şi Brezoi la kilometrul 200.

One Response to Directorul Secţiei Drumuri Naţionale Vâlcea: Valea Oltului rămâne blocată parțial toată noaptea

  1. Atty

    Ramane blocata dar cu folos.Suedezii tot un fir blocheaza cand rad muntii.Aceasta operatiune aduce numai avantaje cetatenilor dar si constructorilor de drumuri si nu numai.Stanca se inlatura sa se lateasca soseaua in patru benzi sa nu se mai produca pierderi de vieti omenesti datorita accidentelor.Piatra din stanca se macina si se foloseste la sosele,pun piatra multa pe pamant apoi toarna asfalt.Din ce ramane extra,semacina mai marunt gen macadam sau pietris pe care statul il scoate la vanzare pentru pus pavele,constructii,drenaje…o remorcuta ce o tragi dupa masina costa in jur de 60 de euro.Se scot o gramada de bani.Bine ca in sfarsit se apuca de treaba si romanii nostri.Bravo!!!Aveam o mare teama cand mergeam pe Valea Oltului

     

Leave a Response