|miercuri, iulie 24, 2024
 • Follow Us!

Toți angajații RAR Vâlcea au fost detașați în alte județe! Control de amploare! 

000_iuliana_moise

IMG (1)Control de amploare la Reprezentanța Registrului Auto Român – Vâlcea! Măsură fără precedent la nivel național: Toți angajații vâlceni au fost detașați la alte RAR-uri din țară, iar la Vâlcea au venit 40 de inspectori din alte județe. Aceștia verifică de zor TOATE DOCUMENTELE RAR Vâlcea. Problema ar fi – autorizarea stațiilor de inspecție tehnică din județ, dar și alte aspecte! Conducerea centrală a RAR evită cu eleganță să ne spună direct care sunt problemele la Vâlcea, băgând deocamdată gunoiul sub preș. Iată răspunsul în limbaj de lemn al RAR: ….vă aducem la cunoștință faptul că măsurile aplicate au avut ca scop îmbunătățirea acțiunilor de supraveghere a activității stațiilor autorizate de ITP de pe raza județului Vâlcea, eficientizarea activității și transparentizarea acesteia. În același sens având în vedere că RAR este permanent preocupat de calitatea tuturor presatțiilor efectuate la solicitarea clienților săi, fie ei persoane fizice sau persoane juridice,  am considerat oportună  demararea și promovarea unui schimb de experiență interjudețean între angajații reprezentanțelor RAR-RA. După evaluarea rezultatelor înregistrate în această etapă vor putea fi sispuse în continuare și alte delegări de personal pentru îmbunătățirea și uniformizarea activității cu scopul principal vizat, acela de a ridica nivelul calitativ al activităților desfășurate de RAR – RA. Semnează director general George Adrian Dincă

Domnule Dincă, dumneavoastră vă permiteți să cheltuiți aiurea banii publici, detașând zeci de angajați, plătindu-le cazarea la zeci sau sute de kilometrri de casele lor fără un motiv SOLID? Spuneți ADEVĂRUL, nu ne aburiți!

2 Responses to Toți angajații RAR Vâlcea au fost detașați în alte județe! Control de amploare!

 1. vasile

  Poate acum ne spue cucoana de ce isi permite sa faca naveta cu masina institutiei de la Calimanesti la Rm Valcea.Pe banii cui?

   
 2. Popescu

  What?????it s a woman?

   

Leave a Response