|vineri, mai 3, 2024
  • Follow Us!

RUȘINE LIBERALĂ! Ziaristului Gheorghe Smeoreanu i s-a interzis accesul la conferinţa lui Blaga şi Gorghiu 

blaga_gorghiu_traiesc_impreuna

RUȘINE LIBERALĂ! Ziaristului Gheorghe Smeoreanu i s-a interzis accesul la conferinţa lui Blaga şi Gorghiu

Alina Gorghiu şi Vasile Blaga au organizat o conferinţa de presă, joi dimineaţa, la sediul PNL din Rm. Vâlcea.

Ziaristului Gheorghe Smeoreanu, editorul publicaţiei Criterii Naţionale, i s-a interzis, de către un bodyguard, accesul în incintă.

Ziaristul a spus că a primit o invitaţie pe mail şi a vrut să o prezinte, dar i s-a răspuns că a fost o eroare.
„Eroarea” a survenit, probabil, din cauza publicării în Criterii Naţionale a unor articole cu privire la punerea sub urmărire penală de către DNA a preşedintelui liberal al Consiliului Judeţean Vâlcea Gheorghe Păsat..

Decizia de a nu i se permite ziaristului accesul la conferinţa de presă a fost luată de amfitrion, deputatul Cristian Buican, secretar al Camerei şi preşedinte al PNL Vâlcea.

Orice protest este de prisos, iar aceste rânduri au rolul de a demonstra cum înţeleg liberalii libertatea presei şi lupta anticorupţie.

ÎN SEMN DE PROTEST FAȚĂ DE ATITUDINEA LIBERALILOR CONDUȘI DE DEPUTATUL BUICAN, ZIARUL DE VÂLCEA A LUAT HOTĂRÂREA DE A NU MAI PREZENTA NICI O INFORMAȚIE DESPRE ACTIVITATEA POLITICĂ A ACESTUI PARTID, URMÂND SĂ SEMNALĂM DOAR DERAPAJELE INSTITUȚIONALE ȘI ILEGALITĂȚILE PUSE ÎN SCENĂ DE BUICAN ȘI MARIONETELE INSTALATE ÎN VÂRFUL ANUMITOR INSTITUȚII ȘI SOCIETĂȚI COMERCIALE DE STAT!

Leave a Response