|joi, iulie 25, 2024
  • Follow Us!

ȘOCANT ! Blaga a făcut febră la Vâlcea și a început să delireze 

ȘOCANT ! Blaga a făcut febră la Vâlcea și a început să delirezeDelirant discursul lui Vasile Blaga, la Rm. Vâlcea, cu prilejul lansării candidaturilor PNL în acest judeţ.

Un singur fragment din acest discurs conţine o mulţime de referiri la funia în casa spânzuratului:

„Iohannis l-a învins pe Ponta la Vâlcea. Ce ar fi însemnat azi, să fie Ponta la Cotroceni şi fratele său, Dragnea, la Palatul Victoria. O perpetuare a lipsei de valori, a corupţiei, a modului de a cumpăra voturi, de a cumpăra primari. Cum a fost acea ordonanţă 55 şi de aceea îi felicit pe edilii din Vâlcea că au rezistat împărţirii banilor pe capota maşinii, pe care a făcut-o Dragnea în scopul de a înregimenta cât mai mulţi primari la PSD”, a declarat Vasile Blaga.

Blaga vorbeşte despre corupţia lui Ponta tocmai în sala Consiliului Judeţean Vâlcea unde cu numai 10 zile în urmă a descins DNA, punându-l sub urmărire penală pe preşedintele liberal. El se referă la înregimentarea primarilor prin împărţirea preferenţială a banilor fără să ştie că la Vâlcea primarii liberali şi cei care promit că trec la liberali au primit de curând sume de două ori mai mari decât ceilalţi.

Atâta demagogie ca la nea Vasile nici la Caţavencu nu am văzut – publică criterii.ro

Leave a Response