|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Gheorghe Păsat și Romulus Bulacu trebuie să își prezinte demisiile din Consiliul Județean! 

senator_nitu_01807300

 

Președintele ALDE Vâlcea, senatorul Dan Nițu (foto), apreciază ca fiind gravă situația din Consiliul Județean Vâlcea, mai ales în urma ultimelor sentințe judecătorești în ceea ce priveste legalitatea alegerilor domnilor Gheorghe Păsat în funcția de vicepreședinte cu atribuții de președinte și Romulus Bulacu în funcția de consilier cu atribuții de vicepreședinte.

Senatorul Nițu a atras atenția încă din decembrie 2014 asupra imoralității și nelegalității gestului de a-l înlătura pe Bogdan Pistol din funcția de vicepreședinte și a alegerii, apoi, a celor doi în urma unui vot controversat, fără cvorumul necesar.

„Imaginea Consiliului Județean are, iată, încă o dată de suferit după evenimentele legate de anchetele DNA și începerea urmării penale față de conducerea tehnică și politică a Consiliului Județean. Vinovatul principal pentru această situație este conducerea PNL Vâlcea care a refuzat sistematc să respecte principii, legile bunului simț, prin dorința de a avea la comanda județului oameni pe care să îi controleze. Astfel de atitudini sunt inadmisibile, acțiunea politică trebuind să se oprească atunci când ea lovește barierele legii. Consiliul județean trebuie condus după principii de reprezentativitate politică, dar cu respectarea strictă a cadrului legislativ. Ceea ce se întâmplă în acest moment la CJ Vâlcea este o situație nemaiîntâlnită în istoria acestui județ pentru ale cărei consecințe va trebui să răspundă, în primul rând, conducerea PNL Vâlcea. Normal ar fi ca cei doi, Gheorghe Păsat și Romulus Bulacu, să își prezinte demisiile din Consiliul Județean”, a afirmat liderul ALDE Vâlcea.

 

Biroul de presă al ALDE Vâlcea

 

 

Leave a Response