|miercuri, iulie 24, 2024
  • Follow Us!

Mascaţii la Primăria Bujoreni 

mascati-actiune_b-300x225

 

Mascaţii la BujoreniPrimaria Bujoreni sub asediu.

Mascaţii au descins în această dimineaţa la Primaria Bujoreni şi fac percheziţii, inclusiv la domiciliul unor consilieri.

Procurorii caută dovezi cu privire la încredinţarea unor lucrări de interes public – criterii.ro

Comunicatul Parchetului Județean Vâlcea:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2011-2016.

În cursul zilei de 17 martie 2016, ca urmare a obţinerii autorizaţiilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 28 de locaţii situate în Rm. Vâlcea, Bujoreni şi Călimăneşti din care una este la sediul unei instituţii publice, iar celelalte sunt la sediile unor societăţi comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, Direcţiei Generale Anticorupţie – Biroul Judeţean Vâlcea şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vâlcea.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare

One Response to Mascaţii la Primăria Bujoreni

  1. marian n

    Buna ziua! De Primaria Prundeni cand o sa auzim ca au fost si pe acolo mascatii????

     

Leave a Response