|duminică, iulie 21, 2024
  • Follow Us!

Trafic pietonal restricționat pentru două săptămâni, în zona centrală a municipiului Râmnicu Vâlcea 

lucrari_centru

Traficul pietonal în zona centrală a municipiului Râmnicu Vâlcea va fi restricționat începând de luni pentru două săptămâni, deoarece în zonă sunt lucrări care pot duce la accidente, a declarat, pentru AGERPRES, primarul interimar Ion Gigi Matei.

„În vederea realizării unor lucrări din cadrul proiectului „Reorganizarea și amenajarea spațiului public central’, începând de azi (luni n.r), traficul pietonal pe latura de Est a șantierului zonei centrale, respectiv pe scările care coboară dinspre Parcul „Mircea cel Bătrân” (…) va fi complet blocat. Restricția va dura aproximativ două săptămâni. Sunt necesare lucrări de completare a zonei pietonale care se va suprapune străzii Regina Maria și deasupra parcării subterane. Astfel strada Regina Maria va deveni pietonală de la intrarea în piață până la intersecția cu Calea lui Traian.

Rugăm cetățenii din Râmnicu Vâlca să aibă înțelegere, pentru că în cel mai scurt timp acest șantier care a blocat peste un an orașul se va încheia”, a precizat Ion Gigi Matei.

Proiectul de Reorganizare și amenajare a spațiului public central este un proiect european în valoare de peste 64 milioane de lei care a început în anul 2014. În urma acestui proiect, toată zona centrală a Râmnicului, cunoscută drept Piața Mircea cel Bătrân, va fi reconfigurată, aici apărând un spațiu generos de promenadă, o parcare subterană cu 200 de locuri, un pasaj pietonal, spații verzi, fântâni arteziene etc.

Lucrarea însă a depășit termenul de finalizare care ar fi trebuit să fie 31 decembrie 2015, urmând a fi gata la începutul lunii iunie a.c.

AGERPRES

One Response to Trafic pietonal restricționat pentru două săptămâni, în zona centrală a municipiului Râmnicu Vâlcea

  1. valceavanduta

    Bagamiash pl in proiectul mortiilor vostri, a-ti spart tot centrul pentru un pasaj pietonal de parca suntem New York City si avem trafic pietonal in centrul nostru „Business”. O sa stea altii de capu vostru sa vada ce mortii vostrii faceti de nu mai terminati sau pentru ce kkt de treaba a-ti facut o gaura in centru si blocati orasul ani de zile. Ziaristi de rahat, nu a-ti scris un cuvant de intarzierile astora si proiectele din ultimii doi ani de zile, asta, piata parcul. O sa va vina si voua timpul zdrente cu penita, cumparati pe banda rulanta.

     

Leave a Response