|duminică, iulie 21, 2024
  • Follow Us!

Ursulețul LACOM Ludovic Zelici, directorul CET-ului, a primit MIERE de la SC Govora SA! 

ludovic ZELICI

Un mister plutește asupra platformei industriale Râmnicu Vâlcea: este directorul general de la CET Govora, Ludovic Zelici, asociat la societatea de construcții Govora SA? Surse bine informate din interiorul CET Govora ne-au șoptit că Zelici ar fi artizanul câștigării de către SC Govora SA a numeroase așa-zise licitații la obiectivul: Suprainaltarea depozitului de zgura si cenusa! Cum, am spus noi, preacinstitul polonez să bage mâna în butoiul cu miere?! Zeci de miliarde de lei au intrat în buzunarele generoșilor (e evident cu cine!) acționari de la Govora SA! Cu mici excepții, în ultimii 10 ani Govora SA a câștigat toate licitațiile la acest obiectiv. Iar Ludovic Zelici, prieten la cataramă cu venerabilii de la Govora SA, nu este străin de performanța acestei firme la licitațiile de la CET Govora. Dacă ar fi să-l scuture vreo instituție abilitată, la avere, pe musiu Zelici ar apărea mari suprize! Așteptăm!

Și acesta nu este un caz singular în ceea ce privește cariera lui Zelici. Țineți aproape!

One Response to Ursulețul LACOM Ludovic Zelici, directorul CET-ului, a primit MIERE de la SC Govora SA!

  1. Cocosi

    In comparatie cu multe firme de apartament,Govora SA este peste acestea din multe puncte de vedere si de analizat.Cu tot respectul…
    P.S. In alte cazuri, de valori mult mai mari, comunitatea locala nu a beneficiat, deoarece executantii de lucrari nu erau din judet.
    P.S.1 sunt sanse sa apara si coentariul de fata?

     

Leave a Response