|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Procurorii DNA fac percheziții la SC Govora SA! Patronul Georgescu a leșinat! 

perchezitii

Mai multe percheziții sunt în desfășurare miercuri dimineață la sediul Consiliului Județean Vâlcea și la domiciliile unor angajați ai instituției.

Surse judiciare afirmă că perchezițiile procurorilor DNA l-ar viza pe directorul tehnic al instituției, Florea Mierluș , licitațiile de asfaltare a unor drumuri județene, dar și lucrările pe situații de urgență.

Ziarul de Vâlcea a aflat că sunt cercetate mai multe societăți de construcții din județul Vâlcea. Cea mai importantă fiind Govora SA . De altfel, procurorii au făcut percheziții și au ridicat documente și de la sediile altor societăți comerciale. Patronul uneia dintre societățile vizate ne-a declarat că firma sa nu a avut lucrări cu Consiliul Județean Vâlcea în perioada verificată de procurori.

Directorul SC Govora SA, Dan Georgescu, i s-ar fi făcut rău, fiind nevoie de intervenția ambulanței.

Aceasta este a doua descindere a DNA la sediul CJ Vâlcea în decurs de o lună, după ce procurorii DNA au efectuat percheziții într-un dosar privind lucrări efectuate cu fonduri europene în cazul CET Govora, cinci angajați ai instituției, inclusiv președintele Gheorghe Păsat, fiind oficial urmăriți penal în acest caz.

AGERPRES

Leave a Response