|sâmbătă, aprilie 20, 2024
  • Follow Us!

Jurnalistul Dulăcioiu ÎMPUȘCĂ un fost… SENATOR! Oups! 

pistol amenintare

Un fost parlamentar valcean, patron la doua companii, a incheiat doua contracte cu firma unui ziarist, pt a evita plata unor impozite, cam 80-100 de milioane de lei vechi, lunar. Conditia a fost ca ziaristul sa ii dea politicianului, „parandarat”, jumatate din suma, sub forma unei „publicitati” la club. Combinatia a mers fara probleme pana in 2015. De atunci, ziaristul s-a smecherit si nu i-a mai dat partea fostului parlamentar. Acesta din urma l-a dat in primire altor jurnalisti, fara sa realizeze ca isi da singur cu tesla … undeva.
Afaceristul in cauza a dat si tunuri de milioane de euro in bugetul statului. Intr-o statiune, a castigat o licitatie aranjata cu primarul. Apoi, a facut lucrari suplimentare de aproape 20 de miliarde si pregatea si penalitati de inca 20 de miliarde, pt facturi pe care primaria, conform intelegerii dintre el si MM, nu le-a platit intentionat la scadenta.
Cam asa merg lucrurile in Valcea, iar unii ne cearta ca nu stiu ce nu face presa. Pai, politicienii au sufocat de tot presa. Mai sunt vreo doua-trei ziare cat de cat independente. Restul sunt vandute grupurilor de interese din PNL sau PSD – a scris pe facebook, jurnalistul Eduard Dulăcioiu, directorul publicației Arena Vâlceană. Așteptăm cu interes dezvăluirile cu nume și date concrete!

 

One Response to Jurnalistul Dulăcioiu ÎMPUȘCĂ un fost… SENATOR! Oups!

  1. Adrian

    Pai ce rost mai are sa dea nume. Deja ati scris aici ca a fost senator. Stie toata lumea despre cine este vorba.

     

Leave a Response