|vineri, aprilie 19, 2024
  • Follow Us!

Poliţia a ARESTAT-O pe tânăra care a lovit cu maşina doi copii, la Olăneşti, și a fugit de la locul accidentului 

accident_comarnic_05691800

 

Sâmbătă, 2 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier în oraşul Băile Olăneşti.

Echipa operativă ajunsă la faţa locului a stabilit că un autovehicul de culoare galbenă a rulat pe trotuarul străzii Drumul Forestierilor din Băile Olăneşti, accidentând doi minori. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului. Cei doi minori răniţi sunt: G.M., de 14 ani (diagnostic – fracturi femur stâng, escoriaţii multiple) şi V.V., de 15 ani (diagnostic – TCF minor, plagă contuză montonieră, ambii din Olăneşti.

Semnalmentele autovehiculului au fost comunicate echipajelor din teren pentru identificare, fiind organizate filtre în toate localităţile învecinate. La ora 17.20, pe Strada Dacia din Rm. Vâlcea, poliţiştii de la Biroul Rutier din municipiu au  identificat autoturismul, condus de o femeie.

Conducătoarea auto nu a respectat semnalul de oprire al oamenilor legii, motiv pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea acesteia. După câţiva zeci de metri, autovehiculul a fost blocat pe următoarea stradă. S-a stabilit faptul că autovehiculul prezenta mai multe avarii la parbriz, capotă, aripă şi oglindă laterală. Conducătoarea auto a fost identificată în persoana Florinei M., de 36 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. În urma testării cu aparatul etilotest a femeii, a rezultat o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat în cauză, faţă de femeia de 36 de ani, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au dispus prin ordonanţă reţinerea pentru 24 de ore, iar astăzi, 3 aprilie, va fi prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

În prezent, aceasta este încarcerată la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de poliţie Judeţean Vâlcea. Cercetările vor fi continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi vătămare corporală din culpă.

 

Leave a Response