|sâmbătă, aprilie 20, 2024
  • Follow Us!

Liberalii pregătesc FRAUDAREA ALEGERILOR: Cioloş l-a demis pe prefectul Cornoiu! 

Renga Radu

 

Prefectul de Giurgiu, Nina Camen Crişu, a fost înlocuit miercuri cu Zorinel Niculcea, cel de Vâlcea, Dumitru Nicu Cornoiu, a fost schimbat cu Radu Renga, cel de Vrancea, Nicuşor Havici, a fost înlocuit cu Sorin Ionel Hornea, iar prefectul de Hunedoara, Sorin Adrian Vasilescu, a fost demis.

„Pe agenda de lucru de astăzi (miercuri-n.r.) a Guvernului avem încetări de activităţi ale unor prefecţi şi numiri de prefecţi”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu

Potrivit acestuia, Executivul a aprobat hotărâri de încetare a exercitării cu caracter temporar prin detaşare a funcţiei publice de prefect pentru Nina Carmen Crişu (Giurgiu), Sorin Adrian Vasilescu (Hunedoara), Dumitru Nicu Cornoiu(Vâlcea) şi Nicuşor Havici (Vrancea).

Totodată, prin aplicarea mobilităţii în cazul înalţilor funcţionari publici, Zorinel Niculcea a fost numit prefect al judeţului Giurgiu, Radu Renga, prefect de Vâlcea, iar Sorin-Ionel-Florin Hornea a fost numit cu caracter temporar prefect de Vrancea.

Schimbarea de la Vâlcea operată de omul preşedintelui Iohannis, aşa-zisul tehnocrat Dacian Cioloş, este POLITICĂ sută la sută! Liberalii sunt disperaţi şi pregătesc FRAUDAREA ALEGERILOR, instalând la butoane oameni de paie, de genul lui Radu Renga.

 

One Response to Liberalii pregătesc FRAUDAREA ALEGERILOR: Cioloş l-a demis pe prefectul Cornoiu!

  1. Ioana

    Bna ziua!

    Parertea mea este ca nu este o alegerea rea. Sa nu uitam ca d-l Renga a fost si bun subprefect si bun prefect.

     

Leave a Response