|sâmbătă, aprilie 13, 2024
  • Follow Us!

BOMBĂ! Primarul LIBERAL Bărzăgeanu, AMENINȚAT de deputatul Buican! Edilul nu a vrut să-i concesioneze deputatului un islaz! 

Barzageanu Mihaesti

Primarii liberali nu-l mai suportă pe liderul dictator, Cristian Buican. Ziarul de Vâlcea a intrat în posesia unor informații că deputatul PNL de Vâlcea, Cristian Buican, a exercitat presiuni asupra primarului PNL Constantin Bărzăgeanu din Mihăești pentru a-i concesiona un islaz (este cunoscut faptul că Buican deține mai multe sute de oi!), dar și alte suprafețe de teren. Enervat că primarul l-a trimis la plimbare, Buican l-a amenințat pe Bărzăgeanu, că nu va mai primi fonduri de la Consiliul Județean și nu va mai putea accesa fonduri pentru finanțarea proiectelor din comuna Mihăești. Contactat de Ziarul de Vâlcea, primarul amenințat nu a confirmat informația, dar nici nu a infirmat-o! Cert este că Ziarul de Vâlcea deține o înregistrare audio doveditoare, pe care am predat-o deja procurorilor DNA. Acesta este Cristian Buican, președintele PNL Vâlcea, individul care dorește să ajungă șef la Consiliul Județean Vâlcea! Și primarul Bușagă din Berislăvești i-a arătat ușa deputatului liberal Buican, când acesta i-a propus o afacere cu iz penal. De asemenea, alți primari au fost contactați de deputatul Buican, care le-a făcut astfel de propuneri… penale.

Tiberiu Pîrnău

One Response to BOMBĂ! Primarul LIBERAL Bărzăgeanu, AMENINȚAT de deputatul Buican! Edilul nu a vrut să-i concesioneze deputatului un islaz!

  1. ceicestim

    Era deaja p[romis.Ha ha ha …. .

     

Leave a Response