|sâmbătă, aprilie 20, 2024
  • Follow Us!

Șpârle și șopârle, 14.04.2016 

soparla-cu-volanas
  • Primarul din Popeşti, Constantin Şerban, s-a hotărât definitiv: va candida din nou la alegerile locale din 5 iunie pentru un mandat de edil-şef al localităţii. Şerban va merge tot sub sigla UNPR şi anunţă că va purta un război „pe viaţă şi pe moarte” cu ceilalţi contracandidaţi la fotoliul de primar al comunei Popeşti. Tot Constantin Şerban mai spune că a primit oferte de la toate partidele puternice, însă s-a decis să meargă la scrutinul electoral sub umbrela partidului condus la Vâlcea de deputatul Dan Mazilu.

 

  • În cursul săptămânii trecute, Primăria Râmnicului a eliberat autorizaţia de construire pentru Arhiepiscopia Râmnicului. Autorizaţia vizează reamenajarea, repararea, modificarea şi extinderea ansamblului de construcţii existent „Palat Arhiepiscopal şi Paraclis” şi este valabilă 12 luni.

 

  • Viceprimarul din Băbeni, Moise Dănuleţ, s-a supărat „ca văcarul pe sat” pentru că nu a fost pus candidat de PSD Vâlcea la primăria localităţii şi a ales să plece în barca deputatului Buican, la liberali. Numai că numitul Dănuleţ nu a luat în calcul planul diabolic al lui Cristian Buican, plan care vizează includerea vicelului din Băbeni pe lista de consilieri locali din oraş, însă la coada listei, pe… un loc neelegibil la alegerile locale. Potrivit DEX, a „te supăra ca văcarul pe sat” se spune celui care se supără (fără motiv) pe altul, dar supărarea este spre propria lui pagubă.

 

  • Autoritatea Electorală Permanentă a transmis Biroului Electoral Central numărul de alegători înscriși în registrul electoral la data de 12 aprilie 2016. Astfel, în judeţul Vâlcea este vorba de un total de 335.966 de alegători, din care, în Râmnicu Vâlcea sunt 99.571 persoane, în Drăgăşani sunt 17.657 de alegători, în Băbeni sunt 7.666, în Călimăneşti sunt 7.406, în Horezu sunt 5.841, în Brezoi sunt 5.822, în Mihăeşti sunt 5.559, în Berbeşti sunt 4.576 de alegători, etc.

One Response to Șpârle și șopârle, 14.04.2016

  1. ionel teodoreanu

    FUTU-VĂ MUMA-N CUR DE LIBERALI NENOROCIȚI, ȘI ESCROCI!

     

Leave a Response