|sâmbătă, aprilie 13, 2024
  • Follow Us!

CUI ÎI E FRICĂ DE MARIAN MUNTEANU? 

MUNTEANU

      

            Scriu aceste rânduri în seara de dinaintea zilei în care PNL va hotărî dacă îl va menține pe Marian Munteanu drept candidat la funcția de Primar General al Capitalei…

Trecând peste faptul că, PNL s-ar discredita complet dacă-și va schimba iarăși candidatul la funcția menționată, pentru subsemnatul este foarte clar faptul că de Marian Munteanu îi este frică cvasitotalității personajelor sinistre care formează clasa politică din România. De Marian Munteanu le este fricăși multor foști sau actuali angajați din justiție, servicii secrete, fisc, agenții guvernamentale, ministere, regii autonome (mult prea… autonome), prefecturi, primării, consilii județene și municipale, direcții de tot felul etc. fiindcă se știu “cu musca pe căciulă”, știu ce matraprazlâcuri au făcut, cât au furat… Le estefrică de Marian Munteanu și celor care nu fac parte din imunda clasă politică românească, ori din instituțiile menționate mai sus, le este frică așa-zișilor “oameni de afaceri”, în fapt – niște hoți ordinari, care mână-n mână cu politicienii și ceilalți, au adus România în pragul dezastrului economic, social și, mai ales, moral.

Le mai este frică de Marian Munteanu plimbătorilor de hârtii prin instituțiile de stat, care de altceva nu sunt în stare, funcționarilor mărunți care se cred dumnezei în spatele ghișeelor și care, dacă nu sunt mituiți, se “distrează” plimbând omul necăjit de la un coleg la altul, unul mai Dumnezeu decât celălalt, inventând la infinit fel de fel de hârtii, care mai trebuiesc aduse de amărâtul care de-abia se mai ține pe picioare, totul cu scopul lui suprem: acela de a nu-și face treaba pentru care este plătit, saumai exact – este plătit degeaba!Știu ce spun, am cunoscut pe vremea când eram în activitate, angajați care, a doua zi turbau de furie că, în ziua precedentă, colegul lui stătuse de pomană mai mult timp decât el, că făcuse la locul de muncă un “gheșeft” mai valoros decât el, sau că reușise să fure de la locul de muncă mai mult decât el!

Vă vine să credeți sau nu, de Marian Munteanu le este frică și celor de tip băsescian, aceia care urlau îndobitociți în legătură cu idolul lor – “Îl alegem, e de-al nostru!”, și al căror ideal este să fii bețiv, curvar și hoț, ca și celor de tip împăciuitorist și cu o concepție total deformată privind logica și morala, cei care consideră că abilitatea de a fura și înșela este o mare… “calitate”, cei care au aprecieri de genul: “Da, dom’le, o fi furat, da‘a și făcut!”. Apropo, faceți prinsoare cu mine că viitorul primar al Râmnicului va fi un fost pușcăriaș?

Trebuie să recunoaștem: Marian Munteanu, ajuns Primar al Capitalei, și de acolo – la vârful conducerii țării, este un mare pericol pentru foarte mulți conaționali. Așadar, constat cu groază că celei mai mari părți a poporului din care, din nefericire, fac și eu parte, îi e frică de Marian Munteanu! Țară de lichele, țară de secături, onoare excepțiilor, mult prea puține însă pentru a schimba ceva și care nu fac decât să confirme regula! De altfel, ne merităm soarta cu vârf și îndesat, fiindcă “orice popor are conducătorii pe care și-i merită!”. Cu siguranță, la ora actuală poporul român nu-l merită pe Marian Munteanu!

 

MARIAN PĂTRAȘCU

One Response to CUI ÎI E FRICĂ DE MARIAN MUNTEANU?

  1. nicolaen

    Exceptional,oameni drepti,credinciosi acestui popor,nu sunt primiti printre nemernici,oare va veni odata vremea sa ne luam tara inapoi? Dumnezeu sa ne ajute.nicolae

     

Leave a Response