|sâmbătă, aprilie 20, 2024
 • Follow Us!

Șpârle și șopârle, 21.04.2016 

soparla-cu-volanas
 • Un prim pas a fost făcut de Primăria Râmnicului în cel mai aşteptat proiect cu finanţare europeană ce va fi derulat în municipiu în următorii ani. Concret, primăria anunţă publicul asupra depunerii la Agenţia de Protecţie a Mediului Vâlcea a solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Prelungire bulevardul Tineretului spre nord între strada Gib Mihăescu şi strada Libertăţii”, propus a fi realizat în municipiul Râmnicu Vâlcea. Investiţia este deosebit de importantă pentru decongestionarea traficului auto în oraş pentru că va asigura o a două rută importantă pe axa nord-sud (după Calea lui Traian), de la bulevardul Tineretului până la bariera Dovali, şi va pune cu adevărat în valoare pasajul suprateran „Tudor Vladimirescu”, prin faptul că se vor construi mult aşteptatele bretele de legătură.

 

 • Ministerul Educaţiei organizează, în perioada 19 mai – 10 iunie, concurs pentru ocuparea a două funcţii vacante de inspector şcolar general adjunct din cadrul ISJ Vâlcea şi a unei funcţii vacante de director la Casa Corpului Didactic Vâlcea. Dosarele de înscriere pot fi depuse până în data de 4 mai 2016, la sediul Inspectoratului Şcolar, iar probele vor avea loc la sediul Ministerului Educaţiei.

 

 • Preşedintele Circumscripţiei electorale nr. 68 din comuna Runcu a semnalat la BEC o situaţie mai ciudată. Două partide parlamentare şi-au desemnat… acelaşi reprezentant pentru biroul electoral de circumscripţie. Întrebările omului de la Runcu au fost: să nu ia în considerare deloc acel reprezentant, să îl ia în considerare la primul partid (în ordinea înregistrării), apreciind că a doua nominalizare nu este valabilă, să îl ia în considerare la al doilea partid, apreciind că ce-a doua nominalizare a revocat-o pe prima?

 

 • Unul din motivele invocate de Guvernul Cioloş în decizia de „remaniere” a fostului prefect Dumitru Cornoiu a fost lipsa de transparenţă în activitatea Prefecturii Vâlcea, însă potrivit unei recente evaluări a Ministerului pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, Prefectura Vâlcea a îndeplinit integral prevederile stabilite prin memorandumul privind transparenţa în administraţie.

 

 • Agenţia Naţională de Integritate ar trebui să verifice urgent dacă vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Romulus Bulacu, are voie să fie acţionar la diverse firme și dacă acestea au avut afaceri cu firme subordonate CJ Vâlcea. Potrivit ultimei declaraţii privind intersele personale din data de 27 ianuarie 2016, Bulacu a fost în 2015 acţionar la SC Minet SA (20,73%), Minet Industries (de unde a încasat frumoasa sumă de 450.000 lei), SC Minet Conf SA (45,17%).

 

One Response to Șpârle și șopârle, 21.04.2016

 1. ionel legionarul

  CU FURATUL, CA ȘI TATĂL SĂU. CE SE NAȘTE DIN BORFAȘ, TOT CĂCAT MĂNÂNCĂ. ĂȘTIA SUNT HOȚOMANII LIBERALI, DE TINICHEA. SICTIR BRE!

   

Leave a Response