|sâmbătă, aprilie 20, 2024
  • Follow Us!

CET Govora a intrat în INCAPACITATE DE PLATĂ! Liberalii au reușit să pună pe butuci societatea! 

faliment

Managementul defectuos LIBERAL şi-a spus cuvântul la CET Govora, furnizorul de energie termică din Râmnicu Vâlcea devenind în ultimele luni „vaca de muls“ a politicienilor de la PNL Vâlcea. CET Govora a intrat de săptămâna aceasta în INCAPACITATE DE PLATĂ. Nu mai plătește nici o factură societăților care-i prestează servicii!  Directorul economic Constantin Lăpădat a dat bir cu fugiții, refuză dialogul cu CREDITORII societății! Cel mai mare VINOVAT pentru această situație este președintele PNL Vâlea, Cristian Buican, care a impus la conducerea CET-ului o echipă INCOMPETENTĂ! Zeci de angajaţi au fost concediaţi de la începutul anului şi până în prezent, iar restructurările vor continua în următoarele luni, perioadă în care se preconizează că vor fi trimişi acasă circa 250 de salariaţi.

Potrivit rezultatelor financiare, începând cu ultimele patru luni, compania merge în pierdere. CET Govora  a înregistrat  pierderi în cuantum de 6 milioane de euro în această perioadă! Interesul liberalilor reprezentați de președintele CJ Vâlcea CERCETAT PENAL DE DNA, Gheorghe Păsat, și Cristian Buican, liderul liberal de la Vâlcea, este evident de-acum: intrarea în insolvență a CET Govora și vânzarea pe doi lei către vecinii care au și realizat un audit în curtea CET-ului!

Așadar, există posibilitatea ca firmele care lucrează cu CET-ul acum să-și ia o mare ȚEAPĂ. O dată cu intrarea în insolvență, care este iminentă! Deja de luni de zile, firmele care au contract cu CET Govora nu au mai încasat bani așa că situația este DRAMATICĂ! De asemenea, instituțiile creditoare vor avea probleme în a-și recupera banii…

Leave a Response