|sâmbătă, aprilie 13, 2024
 • Follow Us!

Sindicalistul Vâncea îi terorizează verbal pe funcționarii din Consiliul Județean 

vancea-ion-cilea-ascunde-problemele-reale-de-la-cet-govora

Există în Vâlcea un așa-zis lider de sindicat, Ionel Vâncea. Parcă de la Cartel Alfla. Ipochimenul acesta se preface că-i reprezintă pe salariații de la Oltchim și din alte sectoare ale economiei și administrației pubice locale din județul Vâlcea. Părerea noastră. În fapt, Vâncea nu este decât un expert în tăiatul frunzei la câini și un guraliv fără sens. Adevărul e că dacă stai de vorbă cu el două minute realizezi repede că este cam tabula rasa. Mai nou, domnul acesta stă mai toată ziua prin sediul Consiliului Județean Vâlcea și perturbă activitatea funcționarilor din instituție, prin acceptul președintelui Gică Păsat. Vâncea îi bruiază ore întregi pe funcționari, care în loc să se concentreze pe activitatea lor sunt terorizați verbal de marele lider sindical. Am mai înțeles că Vâncea ar fi unul dintre liderii de sindicat care-i pupau undeva pe directorii care au falimentat industria chimică din Vâlcea și care au băgat capul în pământ ca struții când muncitorii disponibilizați au avut nevoie de sprijinul lor. Așadar, chiar așa nu are nimeni curaj să-l trimită la plimbare din CJ pe Vâncea?! Poate s-a amorezat de cineva pe-acolo și-atunci e alta poveste, că altfel nu se explică lipiciul lui la această instituție publică…

4 Responses to Sindicalistul Vâncea îi terorizează verbal pe funcționarii din Consiliul Județean

 1. MIRCEA POPONARU

  BĂI, FRAȚILOR, VÂNCEA ĂSTA E UN TRACTORIST NENOROCIT, FOST MOTOSTIVUITOR ȘI PAZNIC PE LA OLTCHIM, UN PROST FĂRĂ MARGINI, ȘI UN OLIGOFREN CU ACTE ÎN REGULĂ. UMBLĂ DUPĂ CIOLAN. VĂ SPUN, CĂ ESTE UN MONUMENT DE PROSTIE. ĂSTA E LA PRIMA GENERAȚIE DE ÎNCĂLȚAȚI DIN NEAMUL LUI, ȘI LA PRIMA GENERAȚIE CE POARTĂ CRAVATĂ. NU VEDEȚI CĂ PARCĂ E UN BOU CU FUNIA DE GÂT. AȘA S-A NĂSCUT EL PROST ȘI FĂRĂ MINTE. MINTE ARE DAR PUȚINĂ ȘI PROASTĂ, SAU CUM SPUNEA UN AMIC DE-AL LUI, ĂSTA ARE CAP, DAR NU ARE MINTE. ASTA ESTE – O PUTOARE ORDINARĂ ANALFABETĂ. SĂ NE SUGĂ P..A.

   
 2. Olaru Maria

  De cand s-a desteptat acest individ si unde a facut studii inalte de face pe marele lider de sindicat?? ..Ca acum doua decenii si ceva pe cand eram vecini ,era un amarat de mecanic la Oltchim care nu era in stare sa lege doua vorbe!!!Vai de noi si de tarisoara noastra daca au ajuns sa hotarasca soarta a mii de oameni …, niste semianalfabeti !!!

   
 3. andrei

  …este terifiant.Acest individ cu pretentii intelectuale, care se prevaleaza de sindicat, nu a fost, nu este si niciodata nu v-a fi un reper…conditia lui este degradanta iar de educatie…nu mai vorbesc..este genul de „important” care nu se regaseste nicaeri…dar in prostia lui crede ca este de folos…societatii.Pacat domnilor ca uneori ne raportam la acesti sindicalistii..pacat ca cei care ii reprezinta nu vad acest lucru..pacat..

   
 4. an

  Este un cretin un nesimtit si incult , care a participat desigur si la falimentarea SC Mentchim , un dobitoc care il luasera oamenii de dusi la aperchim sa stea si el o noapte in frig … o jigodoie de care nu vreau sa aud … de el si alte scirbe care au nenorocit o gramada de oameni profesionisti. Rusine de cine il sustine ..

   

Leave a Response