|sâmbătă, aprilie 20, 2024
  • Follow Us!

Liberalul Cristian Buican este cercetat în două dosare de DNA! Este protejat sau nu de șeful SRI, Eduard Hellvig?! 

hellvig-640x427

Deputatul Cristian Buican, președintele PNL Vâlcea, are probleme penale! Parlamentarul este cercetat de procurorii DNA în două dosare, fiind vorba de două denunțuri plus dovezi incontestabile!  Informația este sută la sută sigură! Unul dintre cele două dosare se află într-un stadiu foarte avansat al cercetărilor putând fi oricând dus în Parlament pentru a se da curs începerii urmăririi penale împotriva deputatului Buican care se bucură de imunitate parlamentară! Din păcate, acest lucru nu se întâmplă deocamdată. Ofițerii judiciari au întocmit dosare foarte bine puse la punct, dar procurorii încă nu au făcut pasul de a le trimite la Camera Deputaților. Așadar, cineva încă îl protejează pe Buican?! Să fie bunul său prieten, fost coleg de partid, Eduard Hellvig (foto), actualul șef de la SRI (așa cum se laudă Buican)? Așteptăm un răspuns de la conducerea DNA, de la procurorul șef Laura Codruța Kovesi. Dacă era vorba de un cetățean oarecare ar fi fost demult săltat de Parchet!

Tiberiu Pîrnău

One Response to Liberalul Cristian Buican este cercetat în două dosare de DNA! Este protejat sau nu de șeful SRI, Eduard Hellvig?!

  1. MIRCEA CĂCĂNARUL

    CINE SĂ-L ANCHETEZE PE CIOBANUL ĂSTA-BORFAȘ? NU MAI SCĂPĂM DOMNULE PÂRNĂU DE JAVRELE ASTEA PĂDUCHIOASE. CINE ȘTIE, POATE PE LUMEA CEALALTĂ???

     

Leave a Response