|sâmbătă, aprilie 20, 2024
  • Follow Us!

Primarul Petre Iordache a asfaltat în două mandate peste 18 km de străzi 

Iordache

 

Primarul Petre Iordache din Ocnele Mari a declarat public următoarele:

Pana la data de 15.06.2016, se va finaliza contractul de modernizare a 7 km de strazi cu sprijin financiar guvernamental solicitat tot de catre mine.

La ora actuala aceste strazi din prima parte a programului au fost asfaltate in totalitate chiar si o strada in plus, drumul catre Biserica Sfantu Nicolae -valea Manastirii.

Acum se lucreaza la finalizarea rigolelor, a podetelor, la construirea catorva ziduri de sprijin, a montarii unor parapeti si a remedierilor necesare pe unele dintre aceste strazi.

Va informez de asemenea ca va urma implementarea celei de-a 2 -a parti a Programului de asfaltare respectiv inca 7 km. Pentru justa d-voastra informare va relatez ca pana in prezent in cele 2 mandate am asfaltat peste 18 km de strazi. 

In mandatul urmator, pe care cu sprijinul d-voastra mi-l doresc, vor fi asfaltate toate strazile si drumurile din oras. Prioritare vor fi strazile Buda(unde s-au finalizatat lucrarile de apa, canalizarea si gazul metan)Nicoale Balcescu, Gorunis, Scolii, Pinilor2,Poenitei, Nucilor,Valea cu Pruni,Florilor,Zavoiului,Valea Bradului si celelalte cateva ramase neasfaltate.

Trebuie sa retineti ca sunt accesate prin grija mea toate fondurile financiare necesare pentru ca orasul Ocnele Mari sa nu ramana fara nici o strada neasfaltata, bineinteles dupa finalizarea introducerii apei si canalizarii pe aceste strazi si drumuri.

One Response to Primarul Petre Iordache a asfaltat în două mandate peste 18 km de străzi

  1. Ion Tărășenie

    DOMNUL PETRE IORDACHE, MERITĂ TOT REPECTUL NOSTRU. O SĂ-L VOTĂM ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE, CĂCI MERITĂ. DACĂ AR VENI LIBERALII LA CONDUCEREA PRIMĂRIEI, S-AR ALEGE PRAFUL, CA PESTE TOT. LA HAZNA CU LINDINILE ȘI CĂPUȘILE LIBERALE. TRENȚE ORDINARE. VOTAȚI PRIMAR – PETRE IORDACHE.

     

Leave a Response