|sâmbătă, aprilie 20, 2024
  • Follow Us!

Liberalii au băgat în INSOLVENȚĂ CET Govora! Buican DISTRUGE economia vâlceană! 

insolventa-02

După ce S-A FURAT LA GREU în ultimele 6 luni, liberalii din Consiliul de Supraveghere de la CET Govora au votat INTRAREA ÎN INSOLVENȚĂ A CET GOVORA. Incompetenții șefi de la CET, Lăpădat și Ilinca, au desfăcut deja șampania de fericire că li s-au îndeplinit planurile – coordonate de deputatul liberal Cristian Buican și președintele marionetă de la CJ Vâlcea, Gică Păsat. Planul e simplu și e urmat la liniuță: intrarea în insolvență și privatizarea ulterioară pe doi lei, cu un vecin de pe platformă, patronat străin.  Am scris aceste lucruri de luni de zile și iată că am avut, din păcat, dreptate! Dar DNA nu doarme și a fost deja demarat o achetă, iar cei vinovați de devalizarea CET Govora vor plăti!
Conducerea Consiliului Județean Vâlcea a discutat azi, 29 aprilie, mai multe ore despre soarta CET Govora, fiind stabilite etapele premergătoare intrării în insolvență: vot în următoarea ședință de CJ; mandatarea reprezentantului în AGA și transmiterea documentelor la Tribunal pentru intrarea în insolvență.
ADMINISTRATORUL JUDICIAR VA FI NUMIT DE CEL MAI MARE CREDITOR, ADICĂ DE COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA – MINISTERUL ENERGIEI, NU DE CONSILIUL JUDEȚEAN VÂLCEA – LIBERAL, AȘA CUM ÎȘI DORESC INFRACTORII CARE AU DISTRUS CET GOVORA!

Managementul defectuos LIBERAL şi-a spus cuvântul la CET Govora, furnizorul de energie termică din Râmnicu Vâlcea devenind în ultimele luni „vaca de muls“ a politicienilor de la PNL Vâlcea. După CET Govora a intrat de săptămâna aceasta în INCAPACITATE DE PLATĂ. Nu mai plătește nici o factură societăților care-i prestează servicii!  Directorul economic Constantin Lăpădat a dat bir cu fugiții, refuză dialogul cu CREDITORII societății! Cel mai mare VINOVAT pentru această situație este președintele PNL Vâlea, Cristian Buican, care a impus la conducerea CET-ului o echipă INCOMPETENTĂ! Zeci de angajaţi au fost concediaţi de la începutul anului şi până în prezent, iar restructurările vor continua în următoarele luni, perioadă în care se preconizează că vor fi trimişi acasă circa 250 de salariaţi.

Potrivit rezultatelor financiare, începând cu ultimele patru luni, compania merge în pierdere. CET Govora  a înregistrat  pierderi în cuantum de 6 milioane de euro în această perioadă! Interesul liberalilor reprezentați de președintele CJ Vâlcea CERCETAT PENAL DE DNA, Gheorghe Păsat, și Cristian Buican, liderul liberal de la Vâlcea, este evident de-acum: intrarea în insolvență a CET Govora și vânzarea pe doi lei către vecinii care au și realizat un audit în curtea CET-ului!

Așadar, există posibilitatea ca firmele care lucrează cu CET-ul acum să-și ia o mare ȚEAPĂ. O dată cu intrarea în insolvență, care este iminentă! Deja de luni de zile, firmele care au contract cu CET Govora nu au mai încasat bani așa că situația este DRAMATICĂ! De asemenea, instituțiile creditoare vor avea probleme în a-și recupera banii…

One Response to Liberalii au băgat în INSOLVENȚĂ CET Govora! Buican DISTRUGE economia vâlceană!

  1. Florin Glavan

    Pacat,mare pacar.CET-ul poate deveni foarte repede ,,perla coroanei jud. Valcea”

     

Leave a Response